Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

BS în Management (MGMT) pregătește elevii să preia roluri de conducere, management și antreprenoriale în sectorul public și privat. Elevii învață abilități precum gândirea strategică, motivarea și gestionarea diverselor forțe de muncă la nivel național și internațional, construirea și conducerea eforturilor echipei, negocierea cu succes și instituirea schimbărilor planificate în cadrul organizațiilor.

Politici academice

Elevii trebuie să se familiarizeze cu politicile academice generale ale universității, pe lângă cele specifice fiecărei unități academice.

E-mail

Universitatea George Mason utilizează numai conturi de e-mail Mason pentru a comunica cu studenții înscriși. Elevii ar trebui să activeze e-mail-ul Mason, să-l folosească pentru a comunica cu școala / departamentul / programul și alte unități administrative și să-l verifice periodic pentru informații importante.

Studiați politica în altă parte

Un student care a obținut o diplomă la Mason poate transfera un număr limitat de ore (9 pentru studenți, 6 pentru absolvenți) de cursuri în disciplinele Școala de Afaceri dintr-o altă instituție (fără a include înregistrarea prin Consorțiul Universităților din zona metropolitană Washington prin intermediul Centrului pentru Educație Globală). Elevilor li se permite să ia cursuri în altă parte în circumstanțe neobișnuite - aceste circumstanțe nu includ planificarea sau comutarea convenabilă sau costurile financiare (costuri mai mici).

Instrucțiuni speciale pentru studenții școlii de afaceri: cursurile care se încearcă la o instituție de doi ani nu pot fi folosite pentru a îndeplini cerințele de nivel superior. Orice curs pe care studentul dorea să-l transfere pentru a-și îndeplini cerințele de curs majore sau postuniversitare la Școala de Afaceri trebuie să fie încercat la o instituție acreditată de Asociație la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Pentru informații suplimentare, consultați AP.1.4.2 Permisiunea de a studia în altă parte .

Politica de stagiu de licență

Școala de Afaceri recunoaște importanța educației experimentale în învățare atât pentru aplicarea teoriei în practică, cât și pentru poziționarea studenților pentru succes în carieră. Deoarece Școala de Afaceri se angajează să sprijine succesul profesional al studenților, Școala cere ca toate stagiile de student pentru credite să fie înregistrate la Școala de Afaceri ca fiind fie BUS 492 Internship Internship, fie ACCT 492 Internship in Contabilitate. Elevii se pot înscrie într-un maxim de 6 credite pentru aceste cursuri. Pentru studenții din anii de catalogare, toamna anului 2016 și ulterior, un curs de internship se poate aplica pentru major și un al doilea curs de stagiu se va aplica ca credit de selecție. Pentru studenții din anii de catalog înainte de toamna anului 2016, un maxim de 6 credite de stagiu se pot aplica electivelor generale.

Terminarea din partea maiorului

Un grad de C sau mai mare este necesar în fiecare dintre cursurile de bază ale Școlii de Business. Elevilor nu li se va permite să facă mai mult de trei încercări de a obține o diplomă C sau mai mare în următoarele cursuri de bază ale Școlii de Afaceri: ACCT 303 Contabilitate pentru luarea deciziilor sau ACCT 330 Contabilitate financiară I, BULE 303 Mediul juridic al afacerilor, Competențe II: Elemente avansate, FNAN 303 Management financiar, MGMT 303 Principii de management, MIS 303 Introducere în sistemele informatice de afaceri (Mason Core), MKTG 303 Principiile marketingului și managementul operațiunilor OM 303. Odată ce un student a încercat un curs major de școală de afaceri de bază sau de contabilitate de două ori fără succes, trebuie să se întâlnească cu un consilier academic pentru a primi o suprascriere pentru a se înregistra pentru a treia încercare. Cei care nu finalizează cu succes aceste cursuri de bază în cadrul a trei încercări vor fi reziliați de la majoritatea lor și nu vor fi eligibili pentru a obține o diplomă de la Școala de Afaceri. Absolvenții de la Școala de Afaceri sunt interzise să se înscrie la cursurile Școlii de Afaceri. Elevii care au încetat de la Școala de Afaceri au dreptul de a declara un minor minor. Pentru mai multe informații despre acest lucru, a se vedea AP.5.2.4 Terminarea de la maiorul.

Universitatea Consorțiu

Elevii ar trebui să revizuiască politicile universitare privind consorțiul universitar în cadrul procedurilor speciale de înregistrare din secțiunea Politici academice din acest catalog. Elevii care au încercat sau nu au reușit un curs la Mason nu au voie să urmeze cursul echivalent prin consorțiu în orice circumstanță. Toate cererile de înregistrare a consorțiului trebuie depuse la biroul decanului cu cel puțin 3 săptămâni înainte de prima zi de cursuri pentru semestrul relevant de la Mason.

Orice curs de consorțiu pe care studentul dorește să-l înregistreze pentru a-și îndeplini cerințele de curs majore sau postuniversitare la Școala de Afaceri trebuie să fie încercat într-o instituție acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Limitarea creditelor pentru școli non-business

Înmatriculați studenții de licență care nu sunt declarați într-o școală de afaceri majore sunt limitate la 9 credite de la cursuri de afaceri de nivel superior în cadrul Școlii de afaceri. Această politică se aplică oricărui student care este declarat într-un alt program major sau de la Mason și include studenții înscriși la Școala de Studii Integrative și la Bachelorul de programe de studii individualizate. Această politică nu se aplică studenților care au declarat o Școală de Afaceri Minor și câștigă un credit necesar față de acel minor.

Politica de curs pentru suprasolicitarea cursurilor

Școala de Afaceri recomandă ca studenții de licență să nu încerce mai mult de 18 credite într-un semestru academic și nu mai mult de 14 credite într-un termen de vară. Elevii care doresc să încerce mai mult de 18 credite trebuie să trimită unui consilier academic un permis de suprasarcină.

Pentru a fi eligibil pentru o suprasarcină curs, un student trebuie să îndeplinească toate următoarele criterii:

  • Cel puțin un GPA cumulat 3.0 la Mason
  • Au absolvit toate cursurile cu succes în semestrul precedent fără Fs sau incomplete (IN)
  • Completați formularul Permisiunea de suprasarcină și obțineți semnătura consilierului academic

Persoanelor proaspete și studenților transferați în primele semestre nu li se acordă permisiunea de a suprasolicita, deoarece încă nu au stabilit un record academic la Universitatea George Mason.

Dacă este aprobat pentru o suprasarcină, elevul este responsabil pentru adăugarea claselor suplimentare și pentru plata taxelor aferente până la termenele oficiale ale universității.

Procesul de contestare

Școala de Afaceri încearcă să mențină politici și proceduri compatibile cu cele ale Universității, precum și în interesul studenților noștri. Dacă aveți întrebări referitoare la o anumită politică sau procedură, contactați Biroul de succes al studenților

Cerințe de diplomă

Total credite: 120

Școala de studenți de afaceri care urmează o diplomă de licență BS trebuie să completeze un minim de 120 de credite, inclusiv cerințele Mason Core, fundații de afaceri, miez de afaceri și cerințe majore. În plus, trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

  • Un minim de 45 de credite la nivelul de 300 sau 400 de niveluri.
  • Un minim de 30 de credite de la Scoala de Business de bază și cursuri majore la Mason.
  • Cel puțin 9 credite necesare pentru cursul specific major și BUS 498 Capstone: Modele de afaceri avansate (Mason Core) luate la Mason.
  • O notă de C sau mai mare câștigată în fundațiile de afaceri, în baza de afaceri și cerințele majore.

Elevii trebuie să examineze cu atenție premisele pentru cursurile de școli de afaceri. Elevii pot fi eliminați dintr-un curs dacă se înscriu fără să fi îndeplinit condițiile necesare.

Consultanță academică

Telefon: 703-993-1880
Email: masonbus@gmu.edu

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la George Mason University Korea »

Ultima actualizare July 4, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2020
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date