BS în proiectare și dezvoltare de jocuri

Generalități

Programul de descriere

Pregătiți-vă pentru o carieră creativă interesantă, cu o diplomă în design de jocuri

Jocurile au fost integrate în modul în care învățăm, socializăm, interacționăm și colectăm informații. Programul de licență în design de joc de la Wilmington University combină abilitățile de design interactiv, producție video, design grafic, modelare 3D și programare pentru a vă oferi expertiza pentru a crea jocuri video și simulări pentru platforme, console, dispozitive mobile și simulări majore.

Unul dintre singurele programe de dezvoltare a jocurilor din regiune

Gradul de proiectare și dezvoltare a jocului de la Wilmington University este unul dintre singurele programe de licență în design video de patru ani, acreditate, din regiune. Studenții se bucură de flexibilitatea cursurilor de zi, de seară sau de weekend, fie în semestre de 15 săptămâni, fie în blocuri de 7 săptămâni, precum și școlarizarea surprinzător de accesibilă a lui WilmU.

Luați-vă ideile de jocuri video de la început până la finalizare

Programul de grad de proiectare și dezvoltare a jocurilor vă pregătește cu „Gaming Skill Set” care echilibrează cursurile de programare și cursurile de proiectare necesare pentru a înțelege conducta de creare a produselor, precum și o înțelegere a tehnicilor video și audio, a interfețelor de proiectare și a experiențelor utilizatorului. În partea din spate, veți afla despre managementul proiectelor și despre cum să vă comercializați produsul finit.

Aflați dezvoltarea jocurilor video într-un mediu practic

Participarea la cursuri într-un mediu de laborator care oferă acces la software-ul de joc actualizat în mod constant din industrie vă scufundă în tehnologiile de vârf necesare succesului. Lucrările practice ale proiectului vă ghidează în crearea unui portofoliu de dezvoltatori de jocuri pentru a vă prezenta creațiile și a impresiona potențialii angajatori.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-worl ... Citeste mai mult

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-world experiences with practical application preparing students for premier career opportunities and advancement within the information technology field. Citește mai puţin