Citește Descrierea Oficială

BS Informatică

Informatică cuprinde teoria și tehnicile prin care informația este codificată, stocate, comunicate, transformate, și analizate. Acesta este preocupat de teoria algoritmilor (adică, proceduri sau programe eficiente), cu structura limbilor pentru exprimarea algoritmilor, și cu proiectarea de algoritmi pentru rezolvarea problemelor practice. O preocupare centrală este studiul sistemelor informatice (hardware și software) pentru executarea automată a acestor algoritmi.

Departamentul de Informatică de la Universitatea din Denver oferă un Bachelor of Science în Informatică. Gradul se bazează puternic în matematică și, de fapt, un student va dobândi în mod automat credite suficiente pentru un minor în matematică. Este nevoie de un singur minor suplimentar. Cea de a doua Minorul poate fi în orice alt scop decât matematică sau informatică disciplină.

Total ore de credit

183 ore trimestru.

CURRICULUM

Elevii interesati de o BS Informatică va trebui să completeze programa prezentate în Buletinul.

Programul eșantion

Deoarece există mai multe variante pentru acest program, studenții trebuie să selectați propriul program, în consultare cu un consilier academic de la departamentul de Informatica. Proba enumeră, de asemenea, electives care pot fi luate pentru a dezvolta expertiza in unul dintre concentrațiile de cercetare ale departamentului.

Sunt necesare doar două opționale COMP in ultimul an, dar de multe ori o secvență începe în toamna asa ca poate fi cel mai bine pentru a lua cele două în timpul sferturi toamna / iarna.

Toate electives, în special opționale de matematica si comp, ar trebui să fie selectate în strânsă consultare cu un consilier academic din Catedra de Calculatoare. Cursurile pentru minorul care nu matematica ar trebui să fie selectate în consultare cu un consilier academic de la departamentul în care este administrat minorul.

ADMITERE

Burse de studiu

Scoala de Inginerie si Stiinta Calculatoarelor este norocul de a fi dotat burse disponibile pentru studenții de calificare.

Cum să te califici

Bursele sunt acordate bazează în principal pe nevoia stabilită de aplicație gratuită pentru ajutor Student Federale (FAFSA) și merit. Unii donatori au stabilit cerințe specifice pentru beneficiarii de burse lor.

Cum să Aplici

Prin a fi acceptat la Universitatea din Denver, vă sunt considerate în mod automat pentru aceste burse. Curent burse departamentale includ:

  • Informatică Bursa
  • Deans Undergraduate Bursa

Beneficiarii de burse se poate întruni donatorii lor, la recepția anuală Bursa de licență.

DISTINCȚII & DISTINCȚII

Profita din plin de experiența dumneavoastră de licență într-o comunitate academică și socială stimularea. Când sunteți acceptat în Honors Programul University, vă veți bucura de clase mici si comunitatea aproape de un colegiu privat, împreună cu oportunitățile și resursele o universitate de cercetare.

A STUDIA IN STRAINATATE

Clasat în top cinci pentru numărul de studenți care studiază în străinătate, la Universitatea din Denver este cunoscut pentru efectele studenții săi fac pe plan internațional. La departamentul de Informatica, împărtășim angajamentul universității pentru învățare internațională și puternic încuraja studenții noștri să participe la programe de studiu în străinătate.

Cherrington Global Scholars Programul

Prin Cherrington Global Scholars Program, studiul primar al Universității în străinătate program, puteți studia în străinătate pentru aproximativ același cost ca un termen de la DU.

Plan de studiu în străinătate experiență cu atenție. Aici sunt câteva lucruri de luat în considerare:

  • Departamentul informatica curricula a fost conceput pentru a finaliza studiile în 4 ani.
  • Pentru a rămâne pe calea de absolvire de patru ani, va trebui să fie "pe drumul cel bun", cu programul de studii la timp a pleca pentru studii în străinătate și ar putea fi necesar pentru a studia la o instituție care oferă cursuri echivalente.
  • Instituțiile care oferă cursurile necesare sunt limitate, variază în funcție de gradul și se poate modifica de la un an la altul.

Pentru mai multe informații despre Școlar Programul Global Cherrington, contactați consilierul dvs. academice.

STUDENȚI TRANSFER

Noi bun venit studenți de transfer de la Scoala de Inginerie si Stiinta Calculatoarelor și au mulți elevi care au venit la noi de la școlile din SUA si in strainatate.

Primul pas

Vizitați site-ul de licență de student de transfer și revizuirea standardelor de admitere, precum și Matrix Transfer DU. Matrice și revizuirea standardelor de admitere vă va ajuta cu un 2 + 2 Plan buna de transfer academic de la oricare din Comunitate Colegii Colorado.

Al doilea pas

Întâlniri cu programul de transfer de admitere și ai Catedrei de Calculatoare a vorbi despre interesele dvs. specifice. Ele vă va oferi informații suplimentare privind procesul de și cerințele de transfer.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la University of Denver »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019