BS Mechatronics Engineering

Generalități

Programul de descriere

DESPRE MECATRONICĂ

Mecatronica este o zonă în creștere rapidă a ingineriei, care este interdisciplinară prin natură, întrucât combină aspecte de mecanică, teorie a controlului, informatică și electronică, pentru a îmbunătăți și optimiza designul și funcționalitatea sistemelor, precum și pentru a le face mai economice și de încredere. Roboții industriali și dronele sunt exemple prin excelență de sisteme mecatronice: includ aspecte ale electronicii, mecanicii și computerului. Echipamentele moderne de producție constau din module mecatronice care sunt integrate conform unei arhitecturi de control adecvate. Exemple populare includ subsisteme auto, inclusiv frâne antiblocare și asistare de rotire, precum și echipamente de zi cu zi, cum ar fi camere de focalizare automată, video, hard diskuri și CD playere.

Complexitatea mecatronicii necesită cel puțin o diplomă de licență pentru a intra în domeniu. Deși Biroul Statisticilor Muncii din SUA (BLS) nu oferă informații salariale specifice pentru inginerii de mecatronică, aceasta arată că salariul mediu anual pentru toți inginerii specializați care nu sunt clasificați a fost de 92.680 USD din mai 2013. 50% din acești profesioniști au câștigat între 68.610 USD și 117.930 USD anual.

NEVOIA DE MECATRONICĂ LA CI

Insulele Canalului CSU este singura universitate publică din județul Ventura. Campusul este situat strategic pe așa-numitul „Coridor 101 Tech”, împărtășind cartierul cu companii precum Amgen, Haas, Teledyne Technologies, HRL Laboratories și multe altele, fără a mai menționa bazele navale Point Mugu și Port Hueneme, precum și Lockheed, Rocketdyne și alte companii din zona mai mare din Los Angeles. Prin urmare, există o mare nevoie și cerere de ingineri în industria și comunitatea locală.

Companiile locale susțin cu tărie înființarea unui program de inginerie în campusul CI, iar în 2013 a fost elaborat un raport cuprinzător cu recomandarea pentru o diplomă de inginer care să răspundă nevoilor comunității. În acest raport, s-a menționat că județul Ventura angajează aproximativ 290 de ingineri în fiecare an, fără a menționa faptul că bazele navale locale își trimit ofițerii să-și finalizeze diplomele de inginerie în întreaga țară, ceea ce are ca rezultat costuri ridicate pentru Marina și o pierdere de venituri. pentru județul Ventura.

REALIZAREA REZULTATELOR

Avem în vedere că Mecatronica va avea următoarele rezultate ale învățării programului:

Fiți ingineri competenți și rezolvători de probleme.

Posedați un nivel ridicat de erudiție în domeniul ingineriei mecatronice.

Aveți cunoștințe despre instrumentele standard de inginerie și aplicarea lor în domeniu.

Fiți comunicatori eficienți.

Fiți pregătiți să efectuați locuri de muncă inginerești într-o mare varietate de domenii inginerești.

Pe baza experienței noastre și a experienței altor programe, vă propunem următorul set inițial mic de rezultate ale învățării studenților:

Aplicați cunoștințe de matematică, știință și inginerie.

Proiectați experimente pentru a evalua performanța unui sistem mecatronic sau a unei componente în raport cu specificațiile.

Proiectați un sistem, componentă sau proces mecatronic pentru a satisface nevoile dorite.

Definiți și rezolvați o problemă de inginerie.

Elaborați și apărați o declarație scrisă de responsabilitate etică profesională legată de domeniul lor de studiu.

Abilitatea de a comunica eficient.

1 va fi acoperit în primii doi ani de științe și cursuri introductive (programare, calcul, chimie, fizică etc.), iar gândirea riguroasă logică / critică va fi predată în multe cursuri, de exemplu MATH / PHIL 230. 2, 3 , 4 vor fi acoperite în mai multe cursuri, de exemplu, proiectarea inginerească va fi predată în EMEC 225, în timp ce rezolvarea problemelor de inginerie va fi predată în robotică mobilă (EMEC / COMP 470) sau Sisteme încorporate (EMEC / COMP 462). Abilitățile de comunicare vor fi predate la cursurile de educație generală, cum ar fi cursurile de scriere din primul an.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. ... Citeste mai mult

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. Established in 2002, we’re the youngest of 23 campuses in the CSU family. Citește mai puţin