Citește Descrierea Oficială

Descriere

Diplomă de licență în Inginerie Mechatronică integrează mecanică, electrică, calculator și control de inginerie pentru a înțelege mașini automate, în special, cum să-l de proiectare și cum să-l facă să funcționeze. Ingineria mecatronică se învârte în jurul proiectării, construcției și funcționării sistemelor automate, a roboților și a produselor inteligente, care rezultă din integrarea software-ului și a hardware-ului.

Utilizarea sistemelor automatizate devine din ce în ce mai populară pentru utilizarea echipamentelor sau a mașinilor pe linii de producție, cazane și aeronave pentru a reduce costurile forței de muncă, pentru a spori precizia și precizia și pentru a asigura calitatea și siguranța lucrătorilor. Dispozitivele mecatronice se găsesc în agricultură, spitale, clădiri, locuințe, automobile, fabrici de producție, industria de jucării și de divertisment și în ajutoare pentru persoanele în vârstă și persoanele cu handicap.

Oferta completa la:

Campusul Kent97599_DSC_1239-Mechatronics.jpeg

Cerințe de admitere

Universitatea se străduiește afirmativ să ofere oportunități educaționale și acces la studenți cu medii variate, cu talente speciale și studenți adulți care au absolvit liceul cu trei sau mai mulți ani în urmă.

Admiterea la specializarea Mechatronics Engineering este selectivă.

Adulți la cursurile de masterat: Admiterea la masteratul de mechatronică necesită o scorare minimă de 3,0 licee și un minim compozit de 24 ACT (minim 24 de sub-scoruri ACT în engleză și matematică) sau un scor minim compozit de 1160 (matematică, raționament critic și scris ); și plasarea directă în MATH 12002 (sau echivalentul său).

Elevii care nu îndeplinesc aceste cerințe pot candida pentru admiterea la tehnologia Mechatronics Engineering și solicită să-și schimbe programul la specializarea Mechatronics Engineering după primul lor an, dacă îndeplinesc următoarele criterii: minimum 3.200 de stat general GPA Kent și minim B în atât MATH 12002 cât și PHY 23101.

Limba de limba engleză pentru studenții internaționali: toți studenții internaționali trebuie să dovedească competența în limba engleză (dacă nu îndeplinesc anumite excepții) câștigând un scor minim de 525 TOEFL (71 pe versiunea bazată pe Internet), minimum 75 scor MELAB, minimum 6.0 IELTS un punctaj minim sau 48 PTE Academic, sau prin completarea programului intensiv de nivel ELS 112.

Studenții de transfer: admiterea în industria mechatronică majore necesită un minim de 12 ore de credit la cursuri la nivel de colegiu, cu o minimă de 3.200 de GPA global și un grad minim B în ambele MATH 12002 și PHY 23101 (sau echivalentele lor). Transferul studenților care au absolvit mai puțin de 12 ore de ore de curs la nivel de colegiu curs va fi evaluat atât la colegiu și liceu înregistrări și trebuie să prezinte un final de liceu transcriere și un scor ACT sau SAT.

Rezultatele învățării programului

Absolvenții acestui program vor putea:

 1. Capacitatea de a aplica cunoștințe de matematică, știință și inginerie.
 2. Abilitatea de a proiecta un sistem, o componentă sau un proces pentru a răspunde nevoilor dorite în cadrul unor constrângeri realiste, cum ar fi cele economice, de mediu, sociale, politice, etice, sănătate și siguranță, fabricație și durabilitate.
 3. Capacitatea de a folosi tehnicile, abilitățile și instrumentele de inginerie moderne necesare pentru practica de inginerie.

Care este diferența dintre inginerie și tehnologie de inginerie?

Linia dintre cele două devine din ce în ce mai neclară, deoarece responsabilitățile se suprapun mai mult decât oricând. În general, un inginer are o înțelegere teoretică a modului în care se întâmplă ceva. Curriculum-ul pentru ingineri include matematică, teorie și design conceptual la nivel înalt. Întrucât, curriculum-ul pentru programele de tehnologie inginerească se concentrează pe implementarea principiilor de inginerie pentru rezolvarea problemelor. Tehnologia Ingineriei tinde să fie mai mulți studenți orientați spre aplicații și orientați către aplicații pentru a opera, întreține, depana, inspecta și testa sisteme. Absolvenții acestor programe pot vorbi inteligent despre tehnologie pentru a comunica cu cei de pe podeaua plantelor, managementul superior și clienții și utilizatorii în scopuri de vânzare. Este posibil ca atât inginerii, cât și tehnicienii de inginerie să poată proiecta un produs pentru a rezolva o problemă, dar inginerul ar fi mai probabil să descopere noi tehnologii, practici sau principii. Un tehnician de inginerie ar folosi noua tehnologie creată de inginer și va aplica produsul pe care îl proiectează. Inginerul dezvoltă imaginea de ansamblu, iar tehnicianul de inginerie lucrează la detalii.97602_FuelCellResearchTeamgroupinlab-MasterTechnologyinSustainableSystems.jpg

Cerințe de program

CERINȚE MAJORE [BS-MENG]

Cerințe majore (cursurile se numără în GPA major)

 • Codul cursului, titlul, orele de credit
 • AERN 15300 INTRODUCERE LA ANALIZA INGINERIEI UTILIZAREA MATLAB® 3
 • TECH 13580 GRAFICA DE INGINERIE I 3
 • TECH 20002 MATERIALE ȘI PROCESE 3
 • TECH 20004 FUNDAMENTALE A ANALIZEI DE CIRCUIT 3
 • TECH 23581 GRAFICA DE INGINERIE A COMPUTERILOR 3
 • TECH 26010 INTRODUCERE ÎN TEHNOLOGIA INGINERII INFORMATICE 3
 • TECH 26200 PROGRAMAREA PENTRU INGINERII I 3
 • TECH 33031 CONTROLLERI LOGICE PROGRAMABILE 3
 • TECH 33033 HIDRAULICA / PNEUMATICA 3
 • TECH 33040 MOTORI ȘI CONTROLLERI 3
 • TECH 33092 EDUCAȚIA COOPERATIVĂ - DEZVOLTARE PROFESIONALĂ (ELR) (WIC) 1 1-3
 • TECH 33111 STATICA ȘI CONCENTRAȚIA MATERIALELOR 3
 • TECH 33220 DISPOZITIVE ELECTRONICE 4
 • TECH 33222 PROIECTAREA DIGITALĂ PENTRU INGINERIA INFORMATICĂ 3
 • TECH 33363 ȘTIINȚA METALURGIEI ȘI MATERIALELOR 3
 • TECH 36200 PROGRAMAREA PENTRU INGINERII II 3
 • TECH 37666 CINEMATICA ȘI DIMATICA MASINILOR 3
 • TECH 43030 MECHATRONICS 3
 • TECH 43031 MECHATRONICS II 3
 • TECH 43220 MASINI ELECTRICE 3
 • TECH 43580 PROIECTAREA MASINILOR ASISTATE DE COMPUTER 3
 • TECH 47200 INGINEREA SISTEMELOR 3

Cerințe suplimentare (cursurile nu sunt incluse în GPA major)

 • Comunicarea 15000 a COMUNICĂRII UMANE (KADL) 3
 • MATH 12002 GEOMETRIA ANALITICĂ ȘI CALCULUL I (KMCR) 5
 • MATH 12003 GEOMETRIE ANALITICĂ ȘI CALCUL II II
 • MATH 32051 METODE MATEMATICE ÎN ȘTIINȚELE FIZICE I 4
 • MATH 32052 METODE MATEMATICE ÎN SCIENȚELE FIZICE II 4
 • PHY 23101 FIZICA UNIVERSITĂȚII GENERALE I (KBS) (KLAB) 5
 • PHY 23102 FIZICĂ GENERALĂ A UNIVERSITĂȚII II (KBS) (KLAB) 5
 • UC 10097 STATUL DE DESTINAȚIE KENT: EXPERIENȚA PRIMULUI an 1
 • Componenta Kent Core 6
 • Kent Core Humanities and Fine Arts (minimum câte un curs din fiecare) 9
 • Kent Core Social Sciences (trebuie să fie din două discipline) 6
 • Kent Core Additional 3

Durata totală a creditului total: 121

1 Trebuie obținută o notă minimă C pentru a îndeplini cerința intensivă de scriere.

CERINȚE DE LICENȚĂ

 • GPA minime majore: 2.250
 • GPA totală minimă: 2.000

Mechatronics Engineering a adăugat la programele Kent State Fall 2018 BS

Universitatea Kent State College din Aeronautică și Inginerie (CAE) oferă un nou program de inginerie: Ingineria Mechatronică. Ce este mecatronica pe care o întrebi? Cuvântul mechatronică este o combinație de inginerie mecanică și electronică, dar de atunci a evoluat pentru a include sistemele informatice și de control. Robotica și sistemele automate sunt exemple bune ale sistemelor mecatronice.

De asemenea, colegiul a mutat recent trei dintre concentrațiile sale sub Bachelor of Science în Inginerie Aplicată la propriile lor majors, ceea ce înseamnă că colegiul oferă acum un Bachelor of Science în:

 • Tehnologie de Inginerie Tehnologică
 • Tehnologia Ingineriei Mecanice
 • Tehnologia ingineriei mecatronice

Bachelorul de Științe în Inginerie Aplicată există încă cu două concentrații: Inginerie Aplicată și Managementul Tehnologiei și Noua Toamnă 2018 - Tehnologia Turnătoriei.

Colegiul oferă, de asemenea, cursuri FANUC pentru industria robotului non-credit. După finalizarea cu succes a cursului, participanții vor primi certificatul FANUC Robotics CERT I.

Deci, acum întrebările sunt, care este diferența dintre inginerie și tehnologia de inginerie? Linia dintre cele două devine din ce în ce mai neclară, deoarece responsabilitățile se suprapun mai mult decât oricând. În general, un inginer are o înțelegere teoretică despre cum și de ce se întâmplă ceva. Curriculum-ul pentru ingineri include matematica, teoria si designul la nivel inalt. Întrucât, curriculum-ul pentru programele de tehnologie inginerească se concentrează pe implementarea principiilor de inginerie pentru rezolvarea problemelor. Tehnologia de inginerie tinde să fie mai multă practică orientată spre aplicații și orientată către aplicații, pentru a opera, întreține, depana, inspecta și testa sisteme.

Potrivit unui raport al Deloitte din 2015, bazat pe Biroul american de muncă și statistică și Gallup Survey, până în 2025, 3,4 milioane de locuri de muncă în fabricație vor fi necesare la nivel național pentru a gestiona creșterea economică . Aproximativ 2,7 milioane de bebeluși se așteaptă să se pensioneze și se estimează că vor fi create 700 000 de noi locuri de muncă din industria prelucrătoare din cauza expansiunii economice, însă numai 1,4 milioane de locuri de muncă ar putea fi ocupate. Acest lucru sugerează că 2 milioane vor rămâne neachitate, din cauza lipsei de lucrători care dobândesc competențe și cunoștințe adecvate.

Când ne gândim la roboții industriali folosiți în sistemele automatizate, ne gândim în mod tradițional la industria automobilelor. Cu toate acestea, un articol recent al ATI Industrial Automation a arătat că aproape 11 000 de roboți, evaluați la 507 milioane de dolari, au fost expediate clienților din America de Nord în primele trei luni ale anului 2018, cu o creștere substanțială în zonele non-auto. Științele vieții au înregistrat o creștere de 262%, în timp ce plasticul / cauciucul (130%) și bunurile alimentare / de consum (64%). Acest lucru sugerează că o forță de muncă calificată este necesară în multe industrii diferite pentru a proiecta sisteme eficiente și rentabile și pentru a le menține operaționale.

În afară de impactul academic, organizațiile studenților CAE sporesc învățarea, permițând studenților să-și aplice cunoștințele în scenarii de viață reală. Clubul Robotics construiește anual un robot de concurență care, teoretic, ar fi capabil să traverseze suprafața lui Marte și să săpare în scoarța sa pentru a aduna solul pentru testare. Ei își testează designul în fiecare mai la Centrul Spațial Kennedy. Echipa Xtreme Bots construiește robot (i) care se confruntă cu lupta robotilor altor echipe. Echipa participă la competiții în Dayton, Ohio în toamnă și primăvară. Elevii din cadrul Colegiului sunt încurajați să se angajeze voluntar la turneul de pregătire a roboticii First Tech Challenge pentru elevii de mijloc și liceu. Colegiul a găzduit acest eveniment în februarie, în ultimii trei ani.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Kent State University - College of Aeronautics and Engineering »

Ultima actualizare December 5, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
8 semestre
La zi
Price
10,012 USD
Rezidentul Ohio; Non-Ohio Resident: $ 18,714.00
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date