Descriere

Diploma de licență în Inginerie Mecatronică integrează inginerie mecanică, electrică, computerizată și controlează tehnica pentru a înțelege utilajele automate, în special, cum să-l proiecteze și cum să-l facă să funcționeze. Ingineria mecanatronică se învârte în jurul proiectării, construcției și funcționării sistemelor automatizate, roboților și produselor inteligente, care rezultă din integrarea software-ului și hardware-ului.

Utilizarea sistemelor automate devine din ce în ce mai populară pentru echipamentele de operare sau utilajele de pe liniile de producție, cazanele și aeronavele pentru a reduce costurile forței de muncă, pentru a crește precizia și precizia și pentru a oferi calitate și siguranță lucrătorilor. Dispozitivele mecatronice pot fi găsite în agricultură, spitale, clădiri, case, automobile, instalații de fabricație, industria jucăriilor și a divertismentului și în ajutoare pentru persoanele în vârstă și cu dizabilități.

Complet oferit la:

Campusul Kent

97599_DSC_1239-Mechatronics.jpeg

Cerințe de admitere

Universitatea se străduiește afirmativ să ofere oportunități educaționale și acces la studenți cu medii variate, cu talente speciale și studenți adulți care au absolvit liceul cu trei sau mai mulți ani în urmă.

Admiterea la specializarea Mechatronics Engineering este selectivă.

Studenți de prim nivel: admiterea în Ingineria Mecatronică majoră necesită un minim GPA de liceu 3,0 și un scor compus de minim 24 ACT (minim 24 sub-scoruri în limba engleză și matematică) sau un scor compus minim 1160 SAT (matematică, raționament critic și scris); și plasarea direct în MATH 12002 (sau echivalentul său).

Studenții care nu îndeplinesc aceste cerințe pot solicita admiterea la tehnologia de inginerie Mecatronică majoră și pot solicita să-și schimbe programul în mașina Mecatronică, după anul de început, dacă îndeplinesc următoarele criterii: minim 3.200 în total GPA Kent State și grad minim B atât în MATH 12002, cât și în PHY 23101.

Limba de limba engleză pentru studenții internaționali: toți studenții internaționali trebuie să dovedească competența în limba engleză (dacă nu îndeplinesc anumite excepții) câștigând un scor minim de 525 TOEFL (71 pe versiunea bazată pe Internet), minimum 75 scor MELAB, minimum 6.0 IELTS un punctaj minim sau 48 PTE Academic, sau prin completarea programului intensiv de nivel ELS 112.

Studenții de transfer: admiterea în industria mechatronică majore necesită un minim de 12 ore de credit la cursuri la nivel de colegiu, cu o minimă de 3.200 de GPA global și un grad minim B în ambele MATH 12002 și PHY 23101 (sau echivalentele lor). Transferul studenților care au absolvit mai puțin de 12 ore de ore de curs la nivel de colegiu curs va fi evaluat atât la colegiu și liceu înregistrări și trebuie să prezinte un final de liceu transcriere și un scor ACT sau SAT.

Rezultatele învățării programului

Absolvenții acestui program vor putea:

 1. Capacitatea de a aplica cunoștințe de matematică, știință și inginerie.
 2. Abilitatea de a proiecta un sistem, o componentă sau un proces pentru a răspunde nevoilor dorite în cadrul unor constrângeri realiste, cum ar fi cele economice, de mediu, sociale, politice, etice, sănătate și siguranță, fabricație și durabilitate.
 3. Capacitatea de a folosi tehnicile, abilitățile și instrumentele de inginerie moderne necesare pentru practica de inginerie.

Care este diferența dintre inginerie și tehnologie de inginerie?

Linia dintre cei doi devine mai încețoșată, deoarece responsabilitățile se suprapun mai mult ca niciodată. În general, un inginer are o înțelegere teoretică a modului în care se întâmplă ceva. Curriculumul pentru ingineri include matematica la nivel înalt, teorie și design conceptual. Întrucât, programa pentru programele de tehnologie inginerească se concentrează pe implementarea principiilor inginerești pentru rezolvarea problemelor. Tehnologia de inginerie tinde să fie studenți mai practici și orientați către aplicații să opereze, să întrețină, să rezolve probleme, să inspecteze și să testeze sisteme. Absolvenții de la aceste programe pot vorbi inteligent despre tehnologie pentru a comunica cu cei de pe podeaua uzinei, managementul superior și clienții și utilizatorii în scopuri de vânzare. Este posibil ca atât inginerii, cât și tehnologii ingineri să proiecteze un produs pentru a rezolva o problemă, dar inginerul ar fi mai probabil să descopere tehnologie, practică sau principiu nou. Un tehnolog inginer ar folosi noua tehnologie creată de inginer și ar aplica-o pe produsul pe care îl proiectează. Inginerul dezvoltă imaginea de ansamblu, iar tehnologul inginer dezvoltă detalii.

97602_FuelCellResearchTeamgroupinlab-MasterTechnologyinSustainableSystems.jpg

Cerințe de program

Cerințe majore [BS-MEng]

Cerințe majore (cursurile se numără în GPA major)

 • AERN 15300 Introducere în analiza ingineriei cu Matlab®
 • TECH 13580 Graphics Engineering I
 • TECH 20002 Materiale și procese
 • Bazele TECH 20004 ale analizei circuitelor
 • TECH 23581 Grafica de inginerie asistată de computer
 • TECH 26010 Introducere în tehnologia ingineriei computerelor
 • TECH 26200 Programare pentru ingineri I
 • Controlere logice programabile TECH 33031
 • TECH 33033 Hidraulică / Pneumatică
 • Motoare și controlere TECH 33040
 • TECH 33092 Educație cooperativă - dezvoltare profesională (ELR) (WIC) 1
 • TECH 33111 Statica și rezistența materialelor
 • Dispozitive electronice TECH 33220
 • TECH 33222 Proiectare digitală pentru inginerie computerizată
 • TECH 33363 Metalurgia și știința materialelor
 • Programare TECH 36200 pentru ingineri II
 • TECH 37666 Cinematica și dinamica utilajelor
 • TECH 43030 Mecatronică
 • TECH 43031 Mecatronică II
 • Mașini electrice TECH 43220
 • TECH 43580 Proiectare de mașini asistate de computer
 • TECH 47200 Ingineria sistemelor

Cerințe suplimentare (cursurile nu sunt incluse în GPA major)

 • COMM 15000 Introducere în comunicarea umană (KADL)
 • MATH 12002 Geometrie analitică și Calcul I (KMCR)
 • MATH 12003 Geometrie analitică și Calcul II
 • MATH 32051 Metode matematice în științele fizice I
 • MATH 32052 Metode matematice în științele fizice II
 • PHY 23101 General University Physics I (KBS) (KLAB)
 • PHY 23102 General University Physics II (KBS) (KLAB)
 • UC 10097 Destinație Kent State: First Year Experience
 • Compoziția Core Core
 • Kent Core Humanities and Fine Arts (minimum un curs de la fiecare)
 • Kent Core Social Sciences (trebuie să fie din două discipline)
 • Kent Core Adițional

1 Trebuie să se obțină o notă minimă C pentru a îndeplini cerința intensă a scrierii.

Cerințe de absolvire

 • GPA minime majore: 2.250
 • GPA totală minimă: 2.000

Mechatronics Engineering a adăugat la programele Kent State Fall 2018 BS

Colegiul de Aeronautică și Inginerie al Universității Kent State (CAE) oferă un nou program de inginerie: Ingineria Mecatronică. Ce este mecatronica întrebați? Cuvântul mecatronică este o combinație de inginerie mecanică și electronică, dar de atunci a evoluat pentru a include sisteme de calculator și control. Robotica și sistemele automatizate sunt exemple bune de sisteme mecatronice.

De asemenea, colegiul a mutat recent trei dintre concentrațiile sale sub Bachelor of Science în Inginerie Aplicată la propriile lor majors, ceea ce înseamnă că colegiul oferă acum un Bachelor of Science în:

 • Tehnologie de Inginerie Tehnologică
 • Tehnologia Ingineriei Mecanice
 • Tehnologia ingineriei mecatronice

Bachelorul de Științe în Inginerie Aplicată există încă cu două concentrații: Inginerie Aplicată și Managementul Tehnologiei și Noua Toamnă 2018 - Tehnologia Turnătoriei.

Colegiul oferă, de asemenea, cursuri FANUC pentru industria robotului non-credit. După finalizarea cu succes a cursului, participanții vor primi certificatul FANUC Robotics CERT I.

Deci, acum sunt întrebările, care este diferența dintre tehnologie inginerească și tehnologie? Linia dintre cei doi devine mai încețoșată, deoarece responsabilitățile se suprapun mai mult ca niciodată. În general, un inginer are o înțelegere teoretică despre cum și de ce se întâmplă ceva. Curriculumul pentru ingineri include matematica la nivel înalt, teorie și design conceptual. Întrucât, programa pentru programele de tehnologie inginerească se concentrează pe implementarea principiilor inginerești pentru rezolvarea problemelor. Tehnologia de inginerie tinde să fie studenți mai practici și orientați către aplicații pentru a opera, întreține, depana, inspecta și testa sisteme.

Potrivit unui raport al Deloitte din 2015, bazat pe Biroul american de muncă și statistică și Gallup Survey, până în 2025, 3,4 milioane de locuri de muncă în fabricație vor fi necesare la nivel național pentru a gestiona creșterea economică . Aproximativ 2,7 milioane de bebeluși se așteaptă să se pensioneze și se estimează că vor fi create 700 000 de noi locuri de muncă din industria prelucrătoare din cauza expansiunii economice, însă numai 1,4 milioane de locuri de muncă ar putea fi ocupate. Acest lucru sugerează că 2 milioane vor rămâne neachitate, din cauza lipsei de lucrători care dobândesc competențe și cunoștințe adecvate.

Când ne gândim la roboții industriali folosiți în sistemele automatizate, ne gândim în mod tradițional la industria automobilelor. Cu toate acestea, un articol recent al ATI Industrial Automation a arătat că aproape 11 000 de roboți, evaluați la 507 milioane de dolari, au fost expediate clienților din America de Nord în primele trei luni ale anului 2018, cu o creștere substanțială în zonele non-auto. Științele vieții au înregistrat o creștere de 262%, în timp ce plasticul / cauciucul (130%) și bunurile alimentare / de consum (64%). Acest lucru sugerează că o forță de muncă calificată este necesară în multe industrii diferite pentru a proiecta sisteme eficiente și rentabile și pentru a le menține operaționale.

În afară de impactul academic, organizațiile studenților CAE sporesc învățarea, permițând studenților să-și aplice cunoștințele în scenarii de viață reală. Clubul Robotics construiește anual un robot de concurență care, teoretic, ar fi capabil să traverseze suprafața lui Marte și să săpare în scoarța sa pentru a aduna solul pentru testare. Ei își testează designul în fiecare mai la Centrul Spațial Kennedy. Echipa Xtreme Bots construiește robot (i) care se confruntă cu lupta robotilor altor echipe. Echipa participă la competiții în Dayton, Ohio în toamnă și primăvară. Elevii din cadrul Colegiului sunt încurajați să se angajeze voluntar la turneul de pregătire a roboticii First Tech Challenge pentru elevii de mijloc și liceu. Colegiul a găzduit acest eveniment în februarie, în ultimii trei ani.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Kent State University - College of Aeronautics and Engineering »

Ultima actualizare August 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
La zi
Price
10,012 USD
Rezidentul Ohio; Non-Ohio Resident: $ 18,714.00
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date