Citește Descrierea Oficială

BS sau BA Matematică

Matematica este un instrument fundamental pentru lumea modernă. Analiză și modelare matematică ajuta la prognozarea vremii și prezicerea cutremurelor, în proiectarea dispozitivelor de aeronave si electronice, in dezvoltarea de coduri secrete pentru transmiterea securizată de informații și în analiza financiară și prognoză economică.

Programul în matematică la DU vă pregătește pentru multe oportunități în aceste domenii. Studentii nostri trece la o carieră în industriile de înaltă tehnologie, industria aerospațială, lumea de gestionare a informațiilor, de predare și mai mult. Unii elevi pot alege să își continue activitatea absolvent în matematică, informatică sau alte domenii.

BS și BA în matematică oferă o bază solidă în matematică, cu un accent special pe dezvoltarea abilităților logice și analitice de rezolvare a problemelor. Acest mare este adesea combinată cu o majore sau minore într-un domeniu de aplicare, cum ar fi științele naturale, informatică, sau de afaceri. Oportunități de carieră includ analist matematic, aplicații științifice programator, programator analist, actuar, și profesor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la University of Denver »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019