Read the Official Description

Pregătiți-vă să conduceți.

Aflați cum să gestionați eficient o afacere în orice mediu. Investigați cum să dezvoltați strategii și proceduri operaționale de zi cu zi și pe termen lung. Practica lucrul în echipă, luarea deciziilor, conducerea și abilitățile de comunicare.

Învață prin practică. Studenții din domeniul managementului afacerilor globale au internat o varietate de organizații non-profit și profit, inclusiv IT Convergence, firma Sierra Angels, Coldwell Banker și partenerii sud-africani Thornybush Collection și Hlokomela.

Cursuri de calatorie de calatorie din Africa de Sud

Alăturați-vă într-un proiect de învățare a serviciilor pentru comunitățile rurale care înconjoară Hoedspruit, Africa de Sud. Experimentează o nouă cultură din interior, alături de partenerii noștri din Africa de Sud; întâlniți "Big 5" aproape în Rezervația Thornybush; și să obțină credite colegiale în cadrul studiilor regionale, al afacerilor globale și al gestionării resurselor.

Studenții din Global Business Management ajută la renovarea unei grădinițe rurale din Thorny Bush, Africa de Sud, în cadrul unei excursii de studiu în străinătate.

Toate Business Today sunt globale.

De la cea mai mare corporație transnațională la cea mai mică afacere locală deținută de proprietari, toate întreprinderile sunt afectate de interconectarea tot mai mare a economiilor lumii. Indiferent dacă se confruntă cu o concurență globală crescândă a resurselor sau cu o clientelă a cartierului din ce în ce mai multicultural, toate întreprinderile sunt afectate de diferențele culturale, de schimbarea modelelor comerciale și de diminuarea efectului distanței.

Găsiți-vă avantajul de management în acest mediu secolului al XXI-lea. Construiți pe o bază solidă în managementul afacerilor în cursuri care să aducă o atenție globală tuturor aspectelor de a face afaceri, de la finanțe, operațiuni și conducere până la considerente de marketing și culturale. Extindeți-vă orizonturile care călătoresc, că studiați sau că sunteți internați în străinătate. Proiectul dvs. capstone vă va provoca să identificați o oportunitate de schimbare pozitivă într-o economie în curs de dezvoltare simulată, apoi să cercetați și să dezvoltați o soluție fezabilă și eficientă.

Viitorul tău este în așteptare.

Absolvent pregătit pentru o carieră de succes sau pentru studii post-universitare de oriunde: public sau privat, mare sau mic, Lake Tahoe sau în întreaga lume. Unii dintre absolvenții noștri au găsit locuri de muncă cu normă întreagă prin intermediul stagiilor de facultate, la companii precum Sierra Angels și Coldwell Banker. Alții au continuat să programeze programe la școli, inclusiv la Institutul Monterey, Univ. din Denver, Univ. din New Mexico, Univ. din Kansas și programul de studii internaționale în domeniul securității la Școala de Afaceri Internaționale a Universității George Washington din Elliot.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Lake Tahoe Community College »

Last updated November 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
By locations
By date