Citește Descrierea Oficială

Concentrația internațională de management

Întreprinderile mici și mijlocii au oportunitatea de a participa la afaceri la nivel mondial, fie prin export, import, comerț internațional, fie prin fabricarea sau înființarea unor operațiuni de servicii în străinătate. Conducerea internațională a conducerii navei vă extinde cunoștințele de afaceri, management, marketing, finanțe și economie la arena globală. Programul oferă cursuri de pregătire într-o gamă largă de teorii și competențe de management și de afaceri relevante pentru operațiunile internaționale.

De ce studiați managementul internațional la SHIP?

Concentrarea internațională a managementului la Universitatea Shippensburg completează curriculumul de bază cu cursuri care vă extind cunoștințele de afaceri, management, marketing, finanțe și economie la arena globală, în timp ce vă familiarizează cu diferite culturi, religii și societăți mondiale. Competența într-o limbă străină este o cerință a managerului internațional major. Deși studierea în străinătate nu este o cerință de program, este foarte recomandat ca studenții internaționali de management să profite de oportunitățile de studiu în străinătate pentru dezvoltarea competențelor lingvistice și să-și sporească gradul de conștientizare a diferențelor dintre practicile culturale și de afaceri. Pe lângă faptul că suntem calificați pentru funcții de intrare în companii americane, absolvenții noștri au preluat funcții de conducere în filialele americane ale companiilor străine precum BMW, Royal Dutch Shell și Unilever.

Oportunități de carieră

Programul te pregătește pentru locuri de muncă în agenții guvernamentale, corporații multinaționale sau firme de toate mărimile cu operațiuni internaționale. Programul oferă, de asemenea, o bază solidă pentru studii postuniversitare.

Salariul mediu pentru funcțiile de management internațional din PA este de 36.000 $.

Cerințele de admitere și de diplomă

Diplomă de licență Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor în Management necesită finalizarea unui minim de 120 de ore de credit în următoarele domenii:

Cursuri de învățământ general: Toți elevii trebuie să completeze programul de învățământ general al universității, care oferă o fundație artistică liberală echilibrată.

Business Core Curriculum: Majors de contabilitate să ia același curriculum de bază ca alte majors de afaceri. Acest nucleu include economie, finanțe, sisteme informatice, marketing, comportament organizațional și drept comercial, precum și alte subiecte de afaceri.

Grupuri de studenți

Colegiul John L. Grove de Business are un număr de cluburi pentru participarea elevilor și pentru a afla mai multe despre domeniul lor de studiu în afara sălii de clasă. Organizațiile profesionale studențe oferă o varietate de oportunități studenților de a dezvolta contacte profesionale, de a-și îmbunătăți cursul de studiu cu aplicații hands-on și de a construi prietenii de durată în cadrul comunității de afaceri. Clubul Internațional de Afaceri oferă studenților oportunități de networking profesionale în arena internațională de afaceri, iar clubul sponsorizează anual un Expo International Business Study Abroad.

Acreditari

Colegiul de Afaceri John L. Grove, înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Shippensburg University - John L. Grove College of Business »

Ultima actualizare August 1, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Contact school
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Start Date
Contact school
Termen limită de aplicare

Contact school