Citește Descrierea Oficială

De ce contabilizarea studiilor?

Programul de contabilitate de la Universitatea Shippensburg vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni un contabil profesionist de succes. Lățimea programului nostru pregătește absolvenți pentru o serie de oportunități de carieră diferite. Contabilitatea este un domeniu de mare cerere, cu un salariu ridicat. Spitalele, companiile de asigurări, organizațiile caritabile, școlile și universitățile solicită serviciile contabili.

Dacă prezentați o aptitudine școlară puternică, excelați în performanța dvs. academică și posedați experiență de lucru în domeniul contabilității, vă recomandăm să vă înscrieți pentru programul de contabilitate BSBA / MBA accelerat de 5 ani. Contactați departamentul cu întrebări specifice despre cerințele de admitere.

De ce se studiază contabilitatea la SHIP?

Programul de contabilitate universitară la Universitatea Shippensburg oferă dimensiuni de clasă mică și o mulțime de oportunități pentru contacte personale cu membrii facultății. Clasele sunt predate de profesioniști cu o înțelegere teoretică puternică a administrării afacerii și o cunoaștere practică a practicilor contabile moderne. Facultatea noastră dispune de o gamă diversă de medii profesionale, inclusiv managementul financiar guvernamental, finanțe personale, analize de portofoliu și multe altele.

Nava are un program bine stabilit de stagiu de afaceri, care oferă oportunități de experiență la locul de muncă în timp ce obține credite colegiu. În timp ce participarea nu este obligatorie pentru încheierea unei concentrări de antreprenoriat, puteți câștiga o oră de credit complet pentru fiecare echivalent al unei săptămâni de lucru de 40 de ore pe care ați terminat-o. Puteți câștiga maximum 9 credite. Stagiile se transformă adesea în oferte de muncă, conform studiilor postuniversitare ale studenților din domeniul navelor.

Cariere în contabilitate

Cererea constantă de contabili calificați în mediul de afaceri, guvern și organizații non-profit înseamnă că veți avea multe oportunități de plată pentru începerea carierei. Contabilii de astăzi îndeplinesc o varietate de roluri, începând de la bugetarea de dimensiuni mari până la cercetare și analiză. Mulți contabili ajung în roluri manageriale în care competențele oamenilor puternici reprezintă un avantaj. Alții își vor aplica abilitățile de rezolvare a problemelor în ceea ce privește impozitarea și auditul intern.

Programul de studii universitare de licență de la Shippensburg se concentrează asupra dotării tale pentru succes într-o forță de muncă din secolul 21. Cursurile necesare acoperă totul, de la comportamentul organizațional până la marketing și administrarea afacerilor.

Salariul mediu pentru posturile de contabilitate din PA este de 56.000 de dolari.

Cerințe minore și minore

Pentru a absolvi cu o diplomă de licență în administrarea afacerilor în contabilitate, aveți nevoie pentru a finaliza 120 de credite în următoarele domenii:

Cursuri de învățământ general: Toți elevii trebuie să completeze programul de învățământ general al universității, care oferă o fundație artistică liberală echilibrată.

Curriculum-ul de bază al afacerii: Toate specializările în administrarea afacerilor au aceleași curricule de bază. Acest nucleu include economie, finanțe, sisteme informatice, marketing, comportament organizațional și drept comercial, precum și alte subiecte de afaceri. Consultați site-ul Colegiul de Afaceri pentru liste complete de cursuri.

Cursuri de contabilitate: Cursurile cerute de majore oferă studenților cu experiență academică necesară pentru a avea succes în profesia contabilă. Pagina programului Contabilitate conține o listă completă de cursuri.

Colegiul de Afaceri oferă un minor minor. Sunteți obligat să luați un total de 18 credite, inclusiv premisele generale de educație pentru program. Prima condiție este ECN101 Principiile macroeconomiei SAU ECN102 Principiile microeconomiei sau ECN113 Principiile economiei. Cea de-a doua condiție este finalizarea matematică finală MAT140, un curs de matematică la nivel superior sau un scor Math SAT de 550 sau mai mare.

Acreditari

Colegiul de Afaceri John L. Grove, înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Grupuri de studenți

Există o serie de cluburi în care puteți participa pentru a afla mai multe despre domeniul dvs. de studiu în afara sălii de clasă din cadrul Colegiului de Afaceri John L. Grove. Organizațiile profesionale studențești vă vor oferi o varietate de oportunități de a dezvolta contacte profesionale, de a îmbunătăți cursul de studiu cu aplicații hands-on și de a crea prietenii de durată în cadrul comunității de afaceri. Alăturați-vă clubului de contabilitate și vă puteți oferi voluntar în serviciul comunității, vizitați afacerile locale și împărtășiți experiențele dvs. academice și de stagiu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Shippensburg University - John L. Grove College of Business »

Ultima actualizare August 1, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Contact school
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Start Date
Contact school
Termen limită de aplicare

Contact school