Citește Descrierea Oficială

Finanţa

Finanțele sunt studiul și practica de a lua decizii în numerar. Persoanele fizice, corporațiile comerciale și agențiile guvernamentale situate în întreaga lume se ocupă cu asigurarea, gestionarea și investirea eficientă a fondurilor; adică trebuie să exercite o decizie financiară solidă. Ca disciplină, finanțele pot fi clasificate în șase domenii: managementul financiar al societăților, investiții, instituții și piețe financiare, servicii bancare și de asigurări, planificare financiară personală, investiții imobiliare și evaluare.

De ce finanțează studiile la SHIP?

Programul de finanțe de la Universitatea Shippensburg se concentrează asupra aplicării conceptelor de finanțare. Cursurile necesare în analiza aplicată oferă studenților un sentiment real pentru finanțe. În plus față de două cursuri aplicate în analiza pieței, a companiei și a securității, finanțatorul major poate solicita admiterea în clasa Programului de Management al Investițiilor. În această clasă, elevii își folosesc cunoștințele și abilitățile acumulate în gestionarea unui portofoliu real de investiții.

Nava are un program bine stabilit de stagiu de afaceri, care oferă oportunități de experiență la locul de muncă în timp ce obține credite colegiu. Finanțe majore interne la firme de brokeraj de securitate, firme de servicii financiare, bănci comerciale, firme de producție, precum și agenții guvernamentale. Stagiile se transformă adesea în oferte de muncă, conform studiilor postuniversitare ale studenților din domeniul navelor.

Cariere în finanțe

În calitate de finanțator major, veți dezvolta o gamă largă de abilități analitice care vă vor permite să alegeți o carieră într-un spectru complet de locuri de muncă, cum ar fi:

  • Planificator financiar
  • Securitate analist
  • Manager de portofoliu
  • Bancher
  • Manager de riscuri corporatiste
  • Analist / analist în domeniul imobiliar

Cererea de absolvenți de finanțe este ridicată și continuă să crească. Pentru informații suplimentare despre oportunitățile de carieră în domeniul finanțelor, vizitați www.careers-in-finance.com.

Salariul mediu pentru posturile de finanțare din PA este de 62.000 de dolari.

Cerințe minore și minore

Bachelor de licență de licență în administrarea afacerilor în Finanțe necesită finalizarea unui minim de 120 de ore de credit în următoarele domenii:

  • Cursuri de învățământ general: Toți elevii trebuie să completeze programul de învățământ general al universității, care oferă o fundație artistică liberală echilibrată.
  • Business Core Curriculum: Majoritatea finanțelor ia același curriculum de bază ca și alte mari afaceri. Acest nucleu include economie, finanțe, sisteme informatice, marketing, comportament organizațional și drept comercial, precum și alte subiecte de afaceri. Consultați site-ul Colegiul de Afaceri pentru liste complete de cursuri.
  • Cursuri de finanțe: Cursurile necesare pentru major oferă studenților cu mediul academic necesar pentru a fi profesioniști de succes. Vedeți o listă completă pe pagina programului Finanțe.
  • Concentrația planificării financiare personale: studenții pot completa cursuri suplimentare pentru a se pregăti pentru examenul CFP® (Certified Financial Planner) și pentru a obține această certificare profesională.

Acreditari

Colegiul de Afaceri John L. Grove, înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Grupuri de studenți

Colegiul John L. Grove de Business are un număr de cluburi pentru participarea elevilor și pentru a afla mai multe despre domeniul lor de studiu în afara sălii de clasă. Organizațiile profesionale studențe oferă o varietate de oportunități studenților de a dezvolta contacte profesionale, de a-și îmbunătăți cursul de studiu cu aplicații hands-on și de a construi prietenii de durată în cadrul comunității de afaceri. Pe parcursul anului senior, studenții sunt invitați să participe la clasa Programului de Management al Investițiilor, unde vor gestiona un portofoliu de bani reali. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul IMP. În afara sălii de clasă, Clubul de Investiții oferă studenților o experiență reală în gestionarea Fondului Global Collegiate al Navei. Aceste grupuri au fost recunoscute pentru excelența în managementul portofoliului la concursurile regionale și naționale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Shippensburg University - John L. Grove College of Business »

Ultima actualizare August 1, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare