Citește Descrierea Oficială

De ce gestionează managementul logisticii?

Managementul logisticii este coloana vertebrală a tuturor sistemelor de distribuție a bunurilor și serviciilor. Logistica este un subiect din ce în ce mai important în economia globală de astăzi. Recruiterii de locuri de muncă vor căuta candidați care au cunoștințele și experiența practică pentru a aborda problemele dificile ale achizițiilor internaționale. Un grad de logistică de la Naval vă poate ajuta să găsiți o cale de carieră în sectoarele privat și guvernamental.

De ce studiați logistica la SHIP?

Elevii care câștigă Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor în Managementul Lanțului de Aprovizionare la Universitatea Shippensburg pot specializa gradul lor cu o concentrare în Logistică Management. Managementul logisticii este al doilea cel mai mare sector de ocupare a forței de muncă din Statele Unite și oferă salarii excelente, deschide porțile și oferă oportunități de avansare managerului potențial în țările din întreaga lume.

Nava are un program bine stabilit de stagiu de afaceri, care oferă oportunități de experiență la locul de muncă în timp ce obține credite colegiu. Elevii câștigă o oră de credit total pentru fiecare echivalent al unui weekend de muncă de 40 de ore pe care îl termină. Elevii pot primi maximum 9 credite.

Aceste oportunități de stagiu includ întreprinderi familiale, francize, întreprinderi mici și corporații, unde există nevoi pentru persoane cu spirit antreprenorial. Stagiile se transformă adesea în oferte de muncă, conform studiilor postuniversitare ale studenților din domeniul navelor.

Portofoliul de locuri de muncă online al carierei SHIP conține liste de oportunități de stagiu, atât full-time cât și part-time, la unii dintre cei mai importanți angajatori ai PA. Elevii pot, de asemenea, aranja propriul stagiu prin participarea la târguri de locuri de muncă, în relaționarea cu prietenii și familia în lumea afacerilor sau prin aplicarea la programele federale și de stat. Stagiile trebuie aprobate atât de către președintele departamentului, cât și de directorul de stagiu.

Oportunități de carieră

Carierele în Managementul Logisticii încep cu poziții generale la nivel de intrare, cum ar fi analistul de logistică, supraveghetorul de transport și planificatorul de materiale de intrare și pot conduce la poziții de conducere superioare în domenii precum logistica corporativă sau managerii de materiale, posturi vicepreședinte în logistică, operațiuni și producție.

Gama de salarii pentru locurile de muncă de management logistic în PA este de $ 46.000 - $ 71.000.

Cerințele de admitere și de diplomă

Bachelor de licență în administrarea afacerilor în Managementul lanțului de aprovizionare necesită finalizarea unui minim de 120 de ore de credit în următoarele domenii:

  • Cursuri de învățământ general: Toți elevii trebuie să completeze programul de învățământ general al universității, care oferă o fundație artistică liberală echilibrată.
  • Curriculum-ul de bază al afacerii: Toate specializările în administrarea afacerilor au aceleași curricule de bază. Acest nucleu include economie, finanțe, sisteme informatice, marketing, comportament organizațional și drept comercial, precum și alte subiecte de afaceri. Consultați site-ul Colegiul de Afaceri pentru liste complete de cursuri.

Logistică Management Track: constă din patru cursuri necesare în domeniile sistemelor de distribuție, logistică globală, sisteme de lanț de aprovizionare, și de gestionare a depozitului.

Organizații studențești

Colegiul de Afaceri John L. Grove are un număr de cluburi pentru a participa și pentru a afla mai multe despre domeniul dvs. de studiu în afara sălii de clasă. Organizațiile profesionale studențești oferă o varietate de oportunități pentru a vă dezvolta contacte profesionale, pentru a îmbunătăți cursul de studiu cu aplicații hands-on și pentru a construi prietenii de durată în cadrul comunității de afaceri. Clubul de Management Logistic vă pregătește pentru trecerea de la clasă la carieră în domeniul ales.

Acreditari

Colegiul de Afaceri John L. Grove, înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Shippensburg University - John L. Grove College of Business »

Ultima actualizare August 1, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare