Citește Descrierea Oficială

De ce managementul studiilor?

Programul de management vă va oferi o înțelegere largă a diverselor practici, tehnici și filozofii de afaceri sistematice. Programul subliniază stăpânirea conceptelor manageriale cheie din perspectiva modului în care acestea afectează comportamentul, performanța și satisfacția indivizilor și modul în care performanța și satisfacția individuală contribuie la eficiența și eficiența organizațională. O atenție deosebită este acordată necesității adaptării la condițiile de mediu. Datorită flexibilității proiectate, elevii au posibilitatea de a adapta un program de management general de studiu care se potrivește cel mai bine intereselor lor profesionale individuale.

De ce gestionează studiile la nava?

Absolvenții programului de management al Universității Shippensburg sunt pregătiți să lucreze atât în ​​organizații private cât și în sectorul public. Studenții noștri nu sunt limitați de o perspectivă funcțională îngustă; ele au un grad considerabil de flexibilitate, datorită dimensiunii largi a studiilor. În timp ce absolventul tipic caută o poziție la nivel de intrare, cei cu experiență de muncă prealabilă se pot aștepta la un loc de muncă și un salariu la un nivel corespunzător experienței lor. La navă veți dezvolta abilități puternice de comunicare și interpersonale, împreună cu o fundație analitică solidă. Dacă vă bucurați de competiție sau de procesul de extindere a limitelor înțelegerii, atunci sunteți bine pregătit pentru programul de management din cadrul Colegiului de Afaceri John L. Grove.

Elevii din programul de management au o ocazie unică de a se concentra pe domenii specializate ale studiului de management, inclusiv antreprenoriatul, managementul resurselor umane și managementul internațional. În plus, puteți dezvolta domenii complementare de competență de studiu în numeroase domenii funcționale, cum ar fi: marketing, finanțe, sisteme informatice de management și managementul lanțului de aprovizionare.

Cariere în management

Nava are un program bine stabilit de stagiu de afaceri, care oferă oportunități de experiență la locul de muncă în timp ce obține credite colegiu. Stagiile se transformă adesea în oferte de muncă, conform studiilor postuniversitare ale studenților din domeniul navelor.

Salariul mediu pentru posturile de conducere din PA este de 53.000 $.

Cerințe minore și minore

Diplomă de licență Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor în Management necesită finalizarea unui minim de 120 de ore de credit în următoarele domenii:

  • Cursuri de învățământ general: Toți elevii trebuie să completeze programul de învățământ general al universității, care oferă o fundație artistică liberală echilibrată.
  • Business Core Curriculum: Majors de contabilitate să ia același curriculum de bază ca alte majors de afaceri. Acest nucleu include economie, finanțe, sisteme informatice, marketing, comportament organizațional și drept comercial, precum și alte subiecte de afaceri. Consultați site-ul Colegiul de Afaceri pentru liste complete de cursuri.
  • Cursuri de management: Există patru concentrații posibile în cadrul managementului: managementul resurselor umane, managementul internațional și managementul.

concentraţii

  • Managementul resurselor umane
  • Management International
  • administrare

Acreditari

Colegiul de Afaceri John L. Grove, înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Grupuri de studenți

Colegiul John L. Grove de Business are un număr de cluburi pentru participarea elevilor și pentru a afla mai multe despre domeniul lor de studiu în afara sălii de clasă. Organizațiile profesionale studențe oferă o varietate de oportunități studenților de a dezvolta contacte profesionale, de a-și îmbunătăți cursul de studiu cu aplicații hands-on și de a construi prietenii de durată în cadrul comunității de afaceri. Clubul de Management al Resurselor Umane (SHRM) promovează ideile și principiile managementului resurselor umane. Vorbitori din partea întreprinderilor sunt invitați la întâlniri pentru a discuta despre tendințele și problemele actuale din domeniul resurselor umane. Participarea la SHRM este deschisă tuturor studenților interesați.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Shippensburg University - John L. Grove College of Business »

Ultima actualizare August 1, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Contact school
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Start Date
Contact school
Termen limită de aplicare

Contact school