BSBA - spirit antreprenorial

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

antreprenoriat

Elevii din programul BSBA în spiritul antreprenorial de la Universitatea Shippensburg învață să se pregătească pentru provocările implicate în crearea de noi riscuri și gestionarea afacerilor mici. Acest program acreditat la nivel național oferă un set larg de calificări pentru afaceri. Oferă, de asemenea, căi personalizate pentru succes în anumite sisteme de afaceri, inclusiv noi corporații, francize, corporații corporative, companii responsabile din punct de vedere social și întreprinderi controlate de familie.

De ce studiați spiritul antreprenorial la nava?

Finalizarea cu succes a gradului de licență antreprenorial la Universitatea Shippensburg vă învață abilități importante pentru succesul în economia de astăzi. Succesul economiei americane a fost construit pe baza expertizei oamenilor de afaceri care se auto-incepe - Majorul antreprenorial al navei te invata cum sa traduci munca grea si ideile grozave in afaceri profitabile.

Veți învăța să recunoașteți oportunitățile și să transformați ideile noi în planuri de afaceri, cu accent pe implementare. Programul este conceput pentru a ajuta absolvenții să înțeleagă riscurile și să dezvolte o perspectivă antreprenorială pentru a depăși provocările și a obține succesul.

Programul oferă, de asemenea, un fundal aprofundat în marketing, management și teoria economică contemporană care pot fi utile în forța de muncă.

Shippensburg este singura universitate din sistemul de stat al învățământului superior din Pennsylvania, care oferă un BSBA în antreprenoriat.

Oportunități de carieră

O diplomă de antreprenoriat de la Universitatea Shippensburg vă va pregăti pentru oricare din următoarele căi de carieră:

  • Antreprenoriatul corporativ (intrapreneurship): Dezvoltarea de noi operațiuni sau produse pentru societățile existente
  • Antreprenoriatul independent: începeți propria firmă cu profit
  • Afaceri familiale: Lucrul pentru firma de familie ca management nou sau viitor
  • Antreprenoriatul social: inițierea de noi sau în curs de dezvoltare a unor societăți existente non-profit sau comunitare orientate către servicii

Programul de antreprenoriat al navei are o rată de angajare de 100% pentru absolvenții programului. Nava are un program bine stabilit de stagiu de afaceri, care oferă oportunități de experiență la locul de muncă în timp ce obține credite colegiu. În timp ce participarea nu este obligatorie pentru finalizarea unei concentrări a antreprenoriatului, elevii câștigă o oră de credit totală pentru fiecare echivalent al unui weekend de muncă de 40 de ore pe care îl termină. Elevii pot primi maximum 9 credite.

Aceste oportunități de stagiu includ întreprinderi familiale, francize, întreprinderi mici și corporații, unde există nevoi pentru persoane cu spirit antreprenorial. Stagiile se transformă adesea în oferte de muncă, conform studiilor postuniversitare ale studenților din domeniul navelor.

Portofoliul de locuri de muncă online al carierei SHIP conține liste de oportunități de stagiu, atât full-time cât și part-time, la unii dintre cei mai importanți angajatori ai PA.

Salariul mediu pentru locurile de muncă antreprenoriale din PA este de 85.000 de dolari.

Cerințe minore și minore

Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor în Antreprenoriat necesită finalizarea unui minim de 120 de ore de credit în următoarele domenii:

  • Cursuri de învățământ general: Toți elevii trebuie să completeze programul de învățământ general al universității, care oferă o fundație artistică liberală echilibrată.
  • Curriculum-ul de bază al afacerii: Toate specializările de afaceri iau același program de bază. Acest nucleu include economie, finanțe, sisteme informatice, marketing, comportament organizațional și drept comercial, precum și alte subiecte de afaceri.
  • Cursuri de antreprenoriat: O serie de cursuri pentru studenții antreprenor care oferă cunoștințele tehnice necesare cu privire la instrumente, tehnici și concepte.

Cursuri de antreprenoriat

Grove College of Business oferă un minor de antreprenoriat de 18 credite pentru studenții non-business. Acest minor oferă studenților aceleași cunoștințe și abilități de bază ca și Minoritatea de Afaceri, dar cu un accent puternic pe inovație și rezolvarea problemelor. Acest minor va pregăti studenții pentru a reuși ca inovatori și creatori de valoare într-o lume în schimbare rapidă. Pentru a fi admis la minor, trebuie să completați cu succes condițiile de învățământ general pentru program. Consultați cel mai recent catalog academic pentru detalii.

Grupuri de studenți

Enactus: Enactus este o organizație globală, non-profit, care schimbă literalmente lumea prin intermediul unor echipe dedicate studenților de la peste 1600 de campusuri universitare din 40 de țări. Organizația oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de conducere, de echipă și de comunicare prin învățarea, practicarea și predarea principiilor liberei întreprinderi, îmbunătățind astfel nivelul de trai al milioanelor în proces. Gândiți de diverși consilieri de facultate și susținute de companii din întreaga lume, echipele Enactus predau concepte importante prin proiectele de educație educațională, inclusiv economia de piață, antreprenoriatul, succesul personal și financiar și etica afacerilor pentru a se îmbunătăți pe ei înșiși, comunitățile și țările lor. În fiecare an, concursurile se desfășoară în întreaga lume, reunind mii de studenți și lideri de afaceri pentru a aduce un omagiu acestor proiecte extraordinare de informare educațională.

Acreditari

Colegiul de Afaceri John L. Grove, înființat în 1971, este una dintre școlile de afaceri premier din regiunea Mid-Atlantic. Din 1981, colegiul nostru a fost acreditat la nivel internațional de cea mai prestigioasă agenție de acreditare de afaceri, AACSB International.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Citeste mai mult

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Citește mai puţin
Shippensburg , Harrisburg + 1 Mai mult Mai Puțin