BSC în știință comunicare

University of Amsterdam

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în știință comunicare

University of Amsterdam

Media, comunicare și societate

Comunicarea este mai mult decât o conversație. Atunci când citiți un ziar, vizionarea unui documentar sau mesaje text prietenul tău, vă sunt implicate în comunicare. Comunicarea devine tot mai importantă.

Rolul comunicării și mass-media în societate este tema centrală a În comunicare științifică de licență. În acest program, vă va studia conținutul, utilizarea și efectele de comunicare și de diferite forme de mass-media, de la radio și televiziune la ziare și pe internet.

Unele dintre întrebările adresate în acest program sunt: ​​Cum divertisment influențează viețile tinerilor? Care este rolul mass-media și de comunicare în participarea politică și cetățenie? Care sunt efectele de comunicare de sănătate și anunțuri?

5 motive pentru a studia Științele Comunicării la UVA

Una dintre cele mai bune programe de comunicare Știință

Științele Comunicării de la Universitatea din Amsterdam (UVA) clasat pe locul al optulea la nivel mondial a fost în 2015 QS Mondiale Universitatea Rankings de subiect.

Cercetatori de top în calitate de lectori

Colegiul de comunicare este legat de renume ASCOR institut de cercetare. Cercetatorii lor acoperă toate subdomenii de Știința Comunicării. Veți fi ghidat de cercetatori de top ASCOR lui, și se scufundă-te în numeroase teme de cercetare.

Gamă largă de subiecte

Patru subiecte principale de comunicare științifică sunt abordate: persuasiva comunicare, de divertisment Comunicare, Comunicare si Comunicare politică.

Accent special pe comunicare publică și de afaceri

Programul acoperă forme de mass-media, cum ar fi ziare, radio și televiziune, precum și fluxurile de informații în companii și organisme guvernamentale. Atenția este, de asemenea, acordată tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), precum și relațiile dintre internet, e-mail, forme suplimentare de tehnologie și modul în care oamenii comunică.

Amsterdam este un oraș mare de a trăi în

Amsterdam a fost clasat pe locul 11-lea din 200 de orașe din întreaga lume, în 2013, "Calitatea de zi sondaj" Mercer. Orasul este un centru de mass-media și cultură, și servește ca un nod internațional pentru companii cu o prezenta media (inclusiv Philips, ING și Heineken).

Este Științele Comunicării potrivit pentru tine?

Științele Comunicării este programul de gradul ideală dacă sunteți interesat în societate, mass-media și de comunicare. Studenții noștri sunt provocați să se apropie de procesul de comunicare din diferite unghiuri. Acestea ar putea fi interesați să lucreze ca cercetator opiniei publice, sociale strateg media, editor de știri, lider de campanie sau un purtator de cuvant, de exemplu. Viitorii studenți, ar trebui să aibă un fundal în economie, istorie sau de studii sociale și trebuie să demonstreze o bună cunoaștere a limbii engleze.

Acreditare și gradul de

Guvernul olandez a acreditat în mod legal acest program de licență. După finalizarea cu succes a programului elevii vor primi o diplomă de licență acreditat în mod legal și Bachelor of Science titlul (BSc).

Perspectivele de carieră

După absolvire

După ce ați câștigat diplomă de licență dumneavoastră în Știința Comunicării, puteți specializa în continuare prin alegerea unuia dintre master noastre în Știința Comunicării.

piața locurilor de muncă

Perspectivele de carieră pentru oamenii de știință de comunicare sunt, în general bună și există o varietate de oportunități de angajare deschis pentru a le. Câteva exemple de locuri de muncă deținute în prezent de absolvenții noștri se numără:

  • Producător sau editor;
  • Consilier de comunicare la o companie, instituție culturală sau organism guvernamental;
  • Planificatorul media;
  • Manager de campanie al unui partid politic în timpul alegerilor;
  • Marketing executiv al unui grup de publicare mare;
  • Strategist la o companie de publicitate;
  • Purtătorul de cuvânt al unei companii, o fundație sau guvern;
  • Jurnalist.

Costuri & Taxe

Taxa statutară de școlarizare (cu excepția ratei part-time) este stabilită anual de guvernul olandez. Taxele instituționale de școlarizare sunt stabilite individual de către instituțiile de învățământ superior și se aplică studenților care nu îndeplinesc condițiile pentru rata de școlarizare legală.

Taxa de școlarizare este valabilă pentru un an academic. Rata de înscriere de la data de 1 februarie poate fi determinată prin calcularea a 7/12 din rata dată.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare November 18, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,060 EUR
Locations
Ţările de Jos - Amsterdam, North Holland
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Ţările de Jos - Amsterdam, North Holland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala