BSc în agricultură durabilă

Din semestrul de iarnă 2010/2011 Universitatea de Rin-Waal de Stiinte Aplicate ofera curs de limba engleză din agricultură durabilă de studiu la locaţie în campus în Kleve. În această cale de studiu a sistemelor de agricultură şi horticultură de producţie sunt analizate şi evaluate ca parte a lanţului de valori cu privire la viabilitatea lor. Ca un rezultat de strategii de optimizare vizează toate cele trei domenii majore de sustenabilitate: gestionarea mediului, rentabilitatea economică şi responsabilitatea socială.

&nbsp

Aspecte-cheie globale, inclusiv schimbările climatice, cu modificarea condiţiilor meteorologice, creşterea degradarea solului şi pierderea biodiversităţii vor fi tratate cu, precum şi la întrebările de hrană lumii, fluctuaţii puternice de preţuri pentru produse agricole şi de asigurare a veniturilor pentru fermieri şi grădinari într-o lume globalizată.La aceloraşi sisteme de producţie timp de lanţuri de valori diferite, de la producţia de alimente pentru producţia de plante ornamentale din surse regenerabile la producţia de materii prime sunt analizate şi evaluate, cu abordări diferite şi în ceea ce priveşte metodele de durabilitatea lor în ceea ce priveşte lor de mediu, economice şi sociale. Aspectele etice rezultate sunt, de asemenea, abordate la cursuri.

Agricultura durabilă este un curs de studiu care combină discipline tehnice, naturale, economice şi sociale ale ştiinţei. Într-o serie de proiecte interdisciplinare, elevii învaţă să analizeze, să evalueze şi optimizarea sistemelor de producţie agricole şi horticole, ca parte integrantă a lanţului valoric. În cooperare cu firme şi instituţii de acest studiu, aplicatii orientate spre permite un nivel ridicat de relevanţă practică de a fi atins.Alături de furnizarea de conţinut tehnic şi ştiinţific, precum şi stabilirea şi dezvoltarea competenţelor metodologice, competenţele sociale ale fiecărui individ sunt consolidate.

&nbsp

Auto-organizat de învăţare ca o competenţă-cheie si ca o parte integrantă a unui studiu de la Universitatea este promovat de la bun început. Aici la un grad mare de transfer de competenţe de calificare profesional şi avansarea competenţelor personale avea loc prin integrarea şi specializare. În acest sens, diferite forme de învăţare, cum ar fi conferinţe, seminarii, cursuri de laborator, stagii, exerciţii şi lucrări de proiecte sunt selectate pentru a comunică conţinutul clasic de învăţământ (de exemplu, ştiinţa solului, botanica, administrarea afacerilor, vanzari animale), precum si teme moderne ale ramurii agricole (de exemplu, agricultura de precizie, de producere a energiei, de management al calităţii, analiza valorii lanţuri).

Vezi 12 mai multe cursuri de la Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date