BSC în International Artă și divertisment digital

DAE este un program de licență de 180 ECTS full-time proiectat de și dezvoltat pentru creatie, ambițios, pasionat și
persoane fizice excepționale, gata pentru a merge dincolo de frontiera 3D interactive.


Creșterea spectaculoasă a foarte tehnologice sectorului 3D și de afaceri în curs de dezvoltare joc rapid, au creat o
creșterea cererii pentru specialiști restante. Aceasta este ceea ce Digital Arts și divertisment este totul despre!


Ca DAE'er, lumea este un loc de joacă ta. Chiar de la primul semestru, studenții sunt scufundate într-un context internațional,
în calitate de solicitanți provin din toate colturile lumii. Industria noastră a aprobat, o casă de filme câștigătoare și curriculum-ul a sprijinit la nivel internațional este predată de către experți cu ajutorul de stat-of-the-art echipamente și a practicilor standard din industrie.


Elevii complet viața reală și, proiecte industriale evaluate pe bază de echipa. Ei participa la prelegeri și practica în superb
laboratoare dotate, se bucură de prelegeri clienților de vorbitori cheie din industrie, experiență de instruire practică, introduceți competiții la nivel mondial și arată activitatea în cele mai renumite publicații de pe artă digitală.


Este de la sine înțeles că o explorare a lumi de conducere
companii din domeniul artelor digitale și de divertisment, este parte a curriculum-ului. Vizite de studiu în Europa și în Statele Unite sunt o necesitate. În al șaselea semestru, un stagiu de muncă într-o companie de renume international îi ajută pe elevi să devină că căutat după, top-of-the lista geniu creativ au dorit întotdeauna să fie. 

Industria jocurilor de noroc este în plină expansiune de afaceri la nivel mondial. Creșterea excepțională a acestui sector particular și foarte tehnologic a stimulat o creștere proporțională a cererii de genii calificați și bine pregătiți. Opțiunea noastră în Arte și divertisment digital oferă un răspuns la această tendință. Programul se bazează pe sine cinci piloni: Abilitati Arte, Calculatoare 3D Arte, Programare, Științe joc și de integrare.

Minte! Este vorba despre mai mult decât jocuri de noroc! Gândiți-vă la tururi virtuale de mers pe jos într-un peisaj istoric. Situri arheologice care nu mai există, adus la viață într-un motor de joc care pot fi utilizate în muzee. Publicitate, de asemenea, mai mult mai folosește-aplicații 3D și așa sunt TV, presa on-line și de imprimare. 3D-creatii poate varia de la foto-realiste pentru ficțiune și duce la monștri, desene animate si chiar clipuri video ... pentru a numi doar câteva.

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date