BSC în asistența socială

University of Nicosia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în asistența socială

University of Nicosia

 • Durata (ani): 4 ani
 • Calificării primite: Bachelor of Science în Asistență Socială
 • Nivel de calificare: licenta (1 ciclu)
 • Limba de predare: engleză și greacă
 • Mod de studiu: Full-time sau Part-time
 • ECTS minime Credite: 240

Profilul programului

De asistență socială se adresează mai multe tranzacții, complexe dintre oameni și mediul lor. Misiunea sa este de a permite oamenilor, grupurilor și comunităților de a dezvolta întregul lor potențial, castiga dreptatea socială și economică, și pentru a preveni disfunctie. Acesta este axat pe rezolvarea problemelor și schimbare socială progresivă. Ca atare, lucrători sociali profesioniști sunt schimbările-agenți în societățile și catalizatori în viața indivizilor, familiilor, grupurilor și comunităților pe care le deservesc.

Programul de Asistență Socială Unic este proiectat în conformitate cu standardele educaționale doctrinare și operaționale, care reflectă o abordare modernă a Asistenta Sociala - o știință socială aplicată cu principiile propriile, valori, Teoria și metodologia practică. Înființată inițial în 2005, Programul de asistență socială a crescut constant în termeni de studenți și performanțe academice.

Programul de asistență socială ține cont de riscurile și nevoile sociale contemporane care pun în discuție caracterul adecvat al politicilor tradiționale de promovare a politicii sociale și protecției sociale, a diversității culturale și de întărire a responsabilității persoanelor, familiilor, grupurilor, organizațiilor și comunităților.

Scopul final al Programului de Asistență Socială este educarea și instruirea profesioniștilor din domeniul Asistenței Sociale, care demonstrează valorile și etica profesiei și practicienilor, care sunt competenți pentru practica generală de asistență socială la nivelul BSW.

Perspectivele de carieră

Asistența socială este un nou domeniu de studii în învățământul terțiar privat din Cipru, începând cu anul 2001. Absolvenții de asistență socială au un spectru larg de domenii în care pot fi angajați, fie în sectorul public, fie în organizațiile private / voluntare. În special, lucrătorii sociali absolvenți pot lucra într-o varietate de locuri de muncă, cum ar fi școli (primar, grădiniță, secundar), centre de consiliere universitară, spitale (spitale generale sau psihiatrice), centre comunitare, autorități locale, mari companii industriale, , centre de dependență de droguri etc. Datorită gradului lor, au și posibilitatea de a-și continua studiile postuniversitare într-o varietate de domenii (asistență socială, psihologie, consiliere, educație, sănătate mintală).

Accesul la studii ulterioare

Absolvenții programului pot fi acceptate în grade al doilea ciclu (Master)

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă. Evaluarea continuă poate include, printre altele, termenele pe termen mediu, proiectele și participarea în clasă.

Scrisurile scrise sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA).

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS, precum și toate cerințele programului.

Este necesară o medie minimă de punctaj cumulat (CPA) de 2,0. Astfel, deși un "D-" este un grad PASS, pentru a obține un CPA de 2,0 este necesar un grad mediu de "C".

Învățare Rezultate

Gradul de asistență socială va fi acordat studenților care pot:

 1. folosirea cadrelor teoretice pentru a le revizui, consolida și extinde cunoștințele și pentru a evalua critic argumentele, ipotezele sau judecățile;
 2. înțelegerea conceptuală a formelor și mecanismelor de asuprire și discriminare împotriva persoanelor, grupurilor și comunităților excluse;
 3. să evalueze propriile intervenții bazate pe dovezi;
 4. să îmbunătățească autoevaluarea în raport cu domeniul lor de practică ales.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, de asistență financiară, de burse sportive și de programe de studii de lucru în campus.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Greacă
University of Nicosia

Ultima actualizare November 25, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,940 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cipru - Nicosia, Nicosia
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2018
Cipru - Nicosia, Nicosia
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school