BSc în Biomateriale

Acest curs se bazează pe gradul de descrierea de locuri de muncă a unui om de ştiinţă expert material sau materiale care este implicat în dezvoltarea şi producţia de aproape toate produsele din viaţa de zi cu zi: masina, avion, mobilier, timp liber, industria alimentară, medicină şi farmacie, textile, IT, pentru a menţiona doar câteva. Având în vedere costurile de mediu şi de siguranţă, pentru aplicarea cu profil de cerinţe prestabilite, este responsabilitatea expertului materialul de a utiliza materiale adecvate pentru produsul corect.

&nbsp

Cursul nostru de gradul consideră că faptul de ulei brut, ca baza cea mai importantă materie primă din ultimii 100 de ani, este tot mai scumpe tot timpul si va fi disponibil în mod constant mai puţin în viitorul previzibil. Acest lucru înseamnă că alternativele deveni necesară, pentru materiale de exemplu, pe baza de resurse animalelor sau ale plantelor.În ultimii 15 ani, această bază, a fost redescoperit şi revizuite după biomateriale, cum ar fi lana, bumbac, cauciuc natural, corn sau shellac au fost luate pentru a acordat.

&nbsp

Instituţiile publice (UE, guvernul federal), precum şi industria se cheltuieşte în prezent de milioane de fonduri de cercetare privind dezvoltarea de materiale de bază de produse naturale, la fel ca în căutarea de surse alternative de energie. Acest lucru arată în mod clar că acesta este un punct focal de dezvoltarea de materiale care vizează viitorul, care nu începe în următorii 5 sau 10 ani, dar deja a început acum 5 ani. Toate sectoarele industriale lucrează cu privire la evoluţiile inovatoare.

&nbsp

Exemple de evoluţii, procese şi produse de materiale de bază vor fi prezentate în Biomateriale curs de grade. Absolvent de universitate trebuie să fie în măsură să cunoască, să aplice şi să dezvolte în continuare materialele conventionale de bază până la cele mai recente evoluţii în domeniul cercetării materialelor.

Vezi 12 mai multe cursuri de la Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date