BSC în contabilitate

Generalități

Programul de descriere

contabilitate

rosemont04

Bachelor of Science în contabilitate oferă o bază solidă în domeniile de contabilitate și raportare financiară, a costurilor și contabilitatea de gestiune, audit, și impozitarea veniturilor federale. Elevii vor întreprinde toate cursurile necesare pentru examenul de contabilitate Certified Public in Commonwealth of Pennsylvania.

Maiorul pregătește pe elevi să aibă o perspectivă în limba, teoria și principiile de contabilitate pentru o carieră în sectorul privat, industrie, guvernamentale și non-profit și contabilitate publică.

În plus față de cerințele de curs pentru fiecare majore respective, toți studenții trebuie să îndeplinească, de asemenea cerințele de educație generale (aproximativ 48 credite) pentru Colegiul de licență. Bachelor of Science grad în contabilitate necesită 120 de credite.

Cerințe de admitere

Este important că sunteți pregătit pentru a avea succes la Rosemont Colegiul academic. Toate cererile de admitere depuse la Rosemont Colegiului sunt examinate cu scopul de a determina potențialul pentru succes. De îndată ce fișierul cerere este completă, toate criteriile de admitere enumerate mai jos sunt luate în considerare în luarea unei decizii de admitere. O parte esențială a acestui proces este că trimiteți cererea dumneavoastră și alte documente necesare, cât mai curând posibil, astfel încât să putem comunica o decizie de admitere la tine.

Criterii de admitere generală

  • cerere completat de admitere
  • Oficial transcriere de liceu
  • Oficial / ACT Raportul scor SAT
  • Scrisoare de recomandare (opțional)
  • Admitere eseu (opțional)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community o ... Citeste mai mult

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community open and critical minds, the ability to make reasoned moral decisions, and a sense of responsibility to serve others in our global society. Citește mai puţin