Read the Official Description

BSC în Corporate Communications

Ca și în întregul sector de afaceri, sectorul comunicațiilor (corporative) se caracterizează prin profesionalizare în creștere, dinamica, și eterogenitatea. Mai mult ca oricând, acest sector de afaceri este în căutarea pentru "autori", cu abilități de afaceri, abilități de conducere, și personalități puternice. Pentru a îndeplini aceste calificări, este important să fie în măsură să apară la zi, cunoștințe practice a sectorului de comunicații pe un fundal criteriilor decisive de management de afaceri modern.

Cursul de Comunicare se concentrează pe o, orientate spre management integrat înțelegere de comunicare. Această abordare orientată spre business califică absolvenți pentru diverse sarcini la nivel de management de mijloc, în comunicare corporate si de marketing, precum și în toate rolurile orientate spre comunicare de management. La nivelul operativ de afaceri, absolvenții sunt calificat pentru a conceptual proiectarea și implementarea varietatea rezultă sarcini de comunicare interne și externe.

Domenii absolvenților de muncă includ: comunicarea Client; publicitate; managementul relatiilor cu clientii; publicare corporative; management de eveniment; comunicare corporativă; adică relațiile cu părțile interesate; lucru mass-media; comunicații angajat; relatii publice; roluri de comunicare în administrația publică, în asociații, în politică și organizații non-profit; (afaceri) jurnalism; si consultanta corporative.

Structura curs de gradul și conținutul conceptual sunt, prin urmare, orientate cu precizie spre diverse responsabilitățile și nevoile (de afaceri) de management contemporane și viitoare. O finalizarea cu succes a acestui curs conduce la o înțelegere sinergice, integrate, și orientate spre gestionarea proiectarea, implementarea, și dezvoltarea comunicare corporate si de marketing.

Programul construiește o punte de legătură între teorie și cercetare la manipularea specific de aplicații practice. Conceptul curs este conceput pentru a permite și pentru a permite elevilor să contribuie la întrebările și studii profesionale sau de caz practice. Acest tip de didactica contribuie la obiectivul de a aduce direct înțelegere teoretică în contextul mediul real.

Încurajarea calificărilor individuale și sociale cheie joacă un anumit rol, inclusiv de comunicare și de rezolvare a conflictelor aptitudini personale, și a pronunțat abilități retorice și abilități de prezentare, care sunt toate esențiale pentru profilul cerință de comunicare corporate.


Structură

Durata curs cu normă întreagă:
3 ani, adică 6 semestre sau 1800 de ore
Pentru cursuri de zi aprox. 6 săptămâni de vacanță pe an sunt încorporate.
Ore curs: 8:30 - 05:30

Part time / curs extra-profesională:
4 ani, respectiv 8 semestre sau 1800 de ore
Programul part-time, pentru studenții de asemenea, utilizate în prezent / în formarea profesională, are loc două seri pe săptămână 6:00 - 9:15 și pe două sâmbăta pe lună 8:30 - 15:45.

Curs de a începe:
Cursul de full-time începe o aprilie și 1 octombrie în fiecare an, în timp ce programul part-time începe una martie și 1 septembrie.

În primul an al programului, studiile de bază oferi o bază fundamentală de calificare, precum și principiile de bază ale economiei, drept, și engleza de afaceri. Aici accentul este pus pe orientarea, teoria cunoașterii, și de dezvoltare personală, pentru ca sunt realizate rapid metode de orientare și de studiu optim.

Studii speciale cuprind un accent special asupra industriei. Spre deosebire de alte cursuri disponibile până în prezent, conținutul acestui curs se concentrează mai mult pe domeniul profesional și orientarea asupra industriei. Cursul de specialitate este completat de subproiecte, munca de proiect legate de industria în companii și se încheie cu o teză semestru.

Studii Aplicate bazate pe proiecte la curent de internaționalizare în creștere. Prelegerile sunt parțial deținute în limba engleză și fiecare se încheie cu studii de caz. Curriculum-ul pe bază de cerere este completat cu teme actuale de gestionare, cu privire la afaceri internaționale și de management, precum și probleme etice. Toate examenele sunt în acompaniament de curs și evaluate în conformitate cu ECTS (Sistemul European de Credite Transferabile). Programul de licență este încheiat cu o teză de licență legate de afaceri, care ar trebui să urmeze în mod ideal pe activitatea de consultanta pregătit în cursul specializat.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
16,920 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date