BSc în Departamentul de Comerţ Internaţional şi Logistică
Chiar dacă comerţul internaţional şi internaţională de logistică sunt înţelese ca două discipline separate, ele sunt interdependente în mod substanţial, suplimentar şi în câteva domenii de studiu indispensabile simt unul pentru celălalt.

Astăzi, în paralel cu progresele înregistrate în comunicaţii şi tehnologii informaţionale, un număr mare de bunuri şi servicii în toate sectoarele sunt în circulaţie pe fata de lume.

Prin urmare, creşterea volumului de comerţ exterior, interacţiunea dintre pieţele şi ţară şi de firmă, pe bază de concurs păstrează transforma percepţia comerţului tradiţional, de asemenea, face disciplina logistica, care nu pot fi evaluate doar "de transport " cu faptul că oferă produse / servicii / forţei de muncă / de informaţii de resurse între punctul de origine şi punctul de consum înainte de eficienţă şi de optimizare. Cu alte cuvinte, pe cale de evoluţie a economiei mondiale tinde să-şi globaliza şi / sau regionalizarea cu secolul 21, conceptul de internaţionalizare, atât în societate şi industrie adaugă o nouă dimensiune pentru a face comerţ şi logistică funcţie vitală.

Astfel, fluxul internaţional de bunuri, servicii şi investiţii a devenit integrat şi profitabilă din comerţ şi logistică a fost de locomotive ale economiilor moderne.Pe scurt, oricine este dispus să se specializeze în practici comerciale internaţionale au know-how despre logistica. Prin urmare, avantajul de a studenţii noştri să fie instruiţi în atât în comerţul internaţional şi logistică este evident. Şi acesta este motivul pentru departamentul nostru de înţelegere stabileşte său de educaţie într-un cadru flexibil şi progresiv ca discipline IT entreates care refuză o singură minte abordări.
Misiune

Misiunea primară de Comerţ Internaţional şi Departamentul de Logistica este de a lărgi educaţie şi cercetare cu studii practice şi să aprofundeze cunoştinţele în domeniul disciplinelor de comerţul internaţional şi logistică, care unul este în altă parte.Concordanta, Departamentul nostru imbina ideea şi punerea în aplicare în domeniul comerţului internaţional şi logistică de a lua o abordare multi-focus în strategia de educaţie.
Viziune

În comerţul internaţional şi de departamentul de logistică, am fost cu scopul de a pregăti studenţii noştri pentru a satisface nevoia de sector şi formeze o forta de lucru de înaltă calificare, care este suficient pentru spaţiul naţional şi internaţional, dotat cu viziune largă şi competenţă de bază în ei / lui câmp cu eficienta de a comunica într-o limbă străină şi de capacitatea de a analiza / sintetiza sectorului prin oferirea de stagiu naţional şi internaţional şi a programelor de cercetare, cu permis de cooperare între Departamentul nostru şi sectorul privat.
 
  

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date