BSc în Departamentul de Energie Ingineria Sistemelor

&nbsp

Energia este una dintre problemele majore ale lumii şi a ţării noastre, deoarece resursele de energie sunt resurse limitate şi fosili, care sunt utilizate pe scară largă cauza poluării aerului şi astfel ele sunt considerate ca fiind principalul factor de încălzirea globală şi schimbările climatice. Probleme de energie în ţara noastră este mult mai important, deoarece suntem dependenţi de resursele externe de energie primară, iar această dependenţă este în continuă creştere. Din aceste motive, universitatea noastră a deschis un program de licenţă în inginerie de energie în conformitate cu Facultatea de Inginerie în 2009.

&nbsp

Obiectivul programului este de a educa elevii în domeniile de utilizare adecvată a resurselor energetice proprii, cercetări pentru resurse energetice şi utilizarea de noi, de îmbunătăţire a noi sisteme şi procese,, eficienţă energetică şi aplicarea toate celelalte domenii conexe.


Limba a programului este engleza. Avem o şcoală de pregătire de un an pentru studenţii care nu au suficient de învăţământul în limba. Primul an în curriculum-ul este rezervat pentru predarea elevii ştiinţelor de bază (chimie, fizică şi matematică) şi cursuri legate de calculator, împreună cu cursuri de limba engleza, care sunt concepute pentru a îmbunătăţi înţelegerea studentului şi abilităţile de comunicare. În al doilea an elev sunt introduse la cursuri de inginerie care oferă fundalul necesar pentru inginerie de energie şi, de asemenea, cursuri de turci. În al treilea şi al patrulea an la cursurile sunt bine proiectate, astfel că elevii vor îndeplini cerinţele de inginerie şi de energie, de asemenea, castiga de expertiză în domeniul ingineriei de energie în funcţie de dorinţele lor, prin intermediul electives tehnice oferite.Programul a oferit, de asemenea, cursuri privind principiile de Atatürk & Istorie a Revoluţiei turc în al treilea an.

&nbsp

Programul este îmbogăţit de opţionale non-tehnice, care oferă studenţilor cu flexibilitatea de a urmări interese diferite în ştiinţele sociale şi umaniste. Proiect de design, care se întinde pe întregul an seniori, implică elevii într-o independent de cercetare, care include Studiul de specialitate, formularea problemei, proiectarea şi dezvoltarea unui sistem, elaborarea unui raport şi prezentarea activităţilor lor. Cele mai multe cursuri au avantajul de a aplicării, în laboratoare.
De energie de inginerie este o ramură de inginerie interdisciplinară.

&nbsp

Oportunităţi de locuri de muncă

&nbsp

Absolvenţii vor îndeplini cerinţele de o varietate de sectoare diferite, cum ar fi termică, hidraulică, nucleară, solară, eoliană, biomasă, producţia de hidrogen, utilizarea, de planificare, de fabricaţie de sistem, dezvoltare de tehnologie, design, activităţi de servicii, de control, de eliminare a deşeurilor; cercetare centre şi universităţi, Ministerul de energie, mediu, planificarea organizare de stat, institute de explorare.
 
 

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date