BSc în Departamentul de Inginerie Calculatoare

&nbsp

Inginerie calculator este un domeniu care se ocupă cu proiectarea, dezvoltarea şi întreţinerea de componente software şi hardware ale sistemelor informatice.

&nbsp

Calculatoare Departamentul de Inginerie a fost înfiinţată în 1998 şi este în prezent cel mai mare departament din Facultatea de Inginerie de la Universitatea Atilim în ceea ce priveşte numărul de studenţi şi membri ai facultăţilor. Membrii facultăţii noastre au acreditare de la mari instituţii de bine recunoscute, naţionale şi internaţionale. Departamentul urmează îndeaproape recente metodologii de predare şi tehnici de laborator, deoarece de a fi angajat pentru excelenta in servicii de învăţământ, cercetare, şi de comunitate.În acest sens, ne-am propus să dezvolte o relaţie unică cu studenţii noştri şi să încerce să creeze un mediu benefic, astfel încât acestea să devină persoane calificate, care sunt capabile de a genera soluţii eficiente şi furnizarea de noua directie prin utilizarea abordări de inginerie în domeniul calculatoarelor. Departamentul de "membrii de facultate sunt, de asemenea, activă în domeniul cercetării ştiinţifice, de consultanţă şi servicii comunitare.

&nbsp

Programul nostru de licenţă este bine pregătită şi modificat periodic la standarde internationale pentru a satisface nevoile de locuri de muncă după absolvire. Acesta este conceput pentru a ajuta pe elevi să obţină informaţii în probleme importante de construirea şi întreţinerea sistemelor informatice în medii de laborator. Cursuri în cadrul scopul de a preda elevilor cunoştinţe tehnice, precum şi abilităţi munca în echipă, comunicare şi leadership, precum şi capacitatea de a dobândi noi cunoştinţe pe cont propriu.În acest sens, studenţii noştri sunt încurajaţi de licenta pentru a desfăşura activităţi de cercetare prin intermediul proiectului orientate spre cursuri de sub supravegherea cadrelor didactice de a câştiga experienţă, înainte de absolvire a acestora.

&nbsp

&nbsp

Misiune


Misiunea departamentului nostru este de a educa elevii pentru a deveni persoane calificate, care sunt capabile de a genera solutii eficiente, prin utilizarea de inginerie abordări în inginerie calculator şi să ofere direcţie nouă în domeniul tehnicii de calcul cu cercetarea academică.

&nbsp

&nbsp

Viziune


Viziunea de departamentul nostru este de a educa elevii noştri să devină ingineri competente de calculator, şi să deschidă noi orizonturi pentru tehnica de calcul de cercetare academice.
 
 

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date