BSc în Departamentul de Mecatronică

&nbsp

Mecatronica este integrarea sinergice de inginerie mecanică cu sistem electronic de control prin calculator şi inteligent în proiectarea şi fabricarea de produse şi procese. Mecatronica este, de asemenea, definit ca un domeniu interdisciplinar de inginerie ştiinţă, care caracterizează interconexiunile dintre inginerie mecanică, inginerie electrică / electronică şi informatică, astfel încât aceste interconexiuni sunt baza pentru un "inteligent " un comportament de o maşină. Trăsătura comună a Mecatronica extrase din aceste definiţii este, în principal aplicarea de calculator bazate pe tehnici de control digital, prin diferite interfeţe electrice şi electronice pentru a obţine funcţii de eficiente mecanice.

&nbsp

Mecatronica este o combinaţie sinergică de inginerie mecanică de precizie, electronică, inginerie de control şi informatică. Elementul cheie în mecatronica este integrarea acestor zone, prin procesul de proiectare pornind de la identificarea nevoii de design. Produse mecatronice necesită integrarea mecanismelor de, elemente de acţionare, senzori de calcul, hardware şi algoritmi de control. Caracteristicile distinctive ale produselor mecatronice sunt: ​​"înlocuirea de mai multe funcţii mecanice cu cele electronice, duce la o flexibilitate mult mai mare, usurinta de re-design sau reprogramarea, capacitatea de a pune în aplicare de control distribuite în sisteme complexe şi capacitatea de a efectua automată a datelor de colectare şi de raportare ".Datorită acestor avantaje de proiectare mecatronic, tendinţa generală în industrie este de a face mai multe produse şi mai inteligent ca maşini de spălat vase, maşini de spălat inteligente si automobile avansate. Tendinţă nouă industrie impune o astfel de profil de elev care are o anumită experienţă în proiectarea şi Mecatronică filosofia mecatronica.

&nbsp

Mecatronica este considerat, în sensul său mai larg ca numele dat la o filosofie special în spatele proiectarea şi dezvoltarea de produse pe bază de microprocesor. Curriculum-ul în departamentul de inginerie mecatronica la Atilim Universit Y este conceput pentru a satisface aceste cerinţe pe deplin. Curriculum-ului şi cursuri urmăresc hands-on adevărată experienţă în mecatronică inginerie, de construcţii, cu accent pe proiectarea de produse mecatronice.

&nbsp

&nbsp

Oportunităţi de locuri de muncă

&nbsp

Opportunies de locuri de muncă pentru absolvenţii de Departamentul de Mecatronică Inginerie sunt diversing de la Hi-Tech companiilor private pentru proiecte de inginerie la scară largă de guvern şi de companii de top la nivel mondial industriale. Absolvenţii noştri sunt cele mai de succes în activitatea de proiectare şi dezvoltare de tehnologie, front-end de proiecte de tehnologie într-un domeniu de aplicare larg, cum ar fi, automatizari industriale, aplicatii robotizate, sisteme automate, medical etc mecatronica Mulţi dintre absolvenţii noştri au stabilit propriile companii cu spin-off idei tehnologie dezvoltată în anii universitari lor.
 

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date