BSc în Electronics

De astăzi 's societăţii informaţionale se bazează pe prelucrarea şi transmiterea de informaţii. Fără electronice acest lucru nu ar fi posibil.

&nbsp

Timp de decenii, toate inovaţiile tehnice importante au conţinut o cantitate substanţială de electronice. Fără acest lucru, internet, telefoane mobile, funcţii de confort in automobile, aparate de uz casnic eficiente şi la preţuri scăzute în mod automat produsele fabricate de toate tipurile nu ar fi de conceput. 80% din toate inovaţiile la fabricarea de automobile sunt în prezent pe baza ocupării forţei de muncă a electronicii moderne. Electronice face posibil de a găsi noi începuturi perfect pentru soluţia de la problema de mai multe definiţii. Inginer electronica este capabil de a examina, de asemenea, stabilirea de sarcini complexe, cu metode sistematice şi compila corespunzătoare. El este capabil de a găsi în echipe interdisciplinare noi soluţii prin utilizarea de autoritatea tehnică şi socială.

&nbsp

Pornind de la semestrul de iarnă 2011/2012 la Universitatea din Renania de Waal de la Kleve locaţia Electronics de limbă engleză Bachelorstudiengang sunt oferite. Cursul interdisciplinar de studii se dezvoltă pe baza electro-tehnologia. În afară de o nişă în zonele speciale, cum ar fi procesare de semnal digital, calificările mobil electronice sau optoelectronice suplimentare sunt obţinute în proprietăţi materiale, tehnologii de fabricaţie, în plus, în calificări suplimentare importante cheie din gama de gestionare şi de uşor de competenţe. Capacitatea de munca în echipă este promovat, printre altele, în acest curs de studii de proiecte de echipa, două în care studiază activitatea pe proiecte interdisciplinare, interesante din practica. Perspectivele profesionale excelente se aşteaptă ca absolvenţii de arie largă de aplicare a electronicii moderne în toate domeniile industriale. Cursuri de studii Studii de cooperare şi de muncă? Acest lucru este posibil cu noi.În studiul de ocupaţie, de însoţire va studia, în primele 4 termeni pe 2 zile in prima saptamana de la Universitatea. Celelalte 3 zile serveşte activitatea profesională. Programul de curs regulat de primii doi termeni este finalizată în 4 termeni. Pornind de la termenul de 5ten reduce numărul de reuniuni şi de auto-instruire câştigă la sensul. Domenii profesionale si ingineri de autoritate şi de la inginerii de electronice sunt deschise diverse posibilităţi de formare. 

Vezi 12 mai multe cursuri de la Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date