BSC în energie, petrol și gaze de management

University of Nicosia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în energie, petrol și gaze de management

University of Nicosia

 • Durata (ani): 4
 • Calificării primite: Bachelor of Science în Energie, Petrol și Gaze de Management
 • Nivel de calificare: licenta (1 ciclu)
 • Limba de predare: engleză (primul cursuri anul II, de asemenea, oferite în limba greacă)
 • Mod de studiu: Full-time sau Part-time
 • ECTS minime Credite: 240

Profilul programului

Scopuri

Programul oferă studenților cunoștințe generale referitoare la domeniul gestionării energiei, petrolului și gazelor. Este conceput pentru a pregăti viitorii directori și managerii de afaceri pentru industria emergentă de petrol și gaze din Cipru pentru a fi instruiți și competenți în toate aspectele legate de management, economie, drept și tehnologie, astfel încât acestea să poată funcționa eficient în această industrie emergentă.

Obiective

Gradul de licență propus este proiectat pentru a avea rezultatele învățării legate de: cunoașterea, aplicarea de cunoaștere și înțelegere a tehnologiilor de petrol și gaze și de gestionare a energiei. Curriculum-ul oferă studenților cunoștințe teoretice și practice, abilități analitice și de investigare, precum și înțelegerea proceselor de afaceri și de management necesare dezvoltării unei cariere în industria petrolului și a gazelor.

Programul are o orientare academică și orientată spre piață. Astfel, se adresează studenților care intenționează să urmeze studii postuniversitare, precum și celor care vor intra pe piața muncii după absolvire.

Perspectivele de carieră

Este de așteptat cu aproape certitudine că descoperirea de petrol și gaze în zona economică exclusivă Cipru va solicita crearea de noi firme și a operațiunilor cu un număr tot mai mare de locuri de muncă. Se estimează că aceste locuri de muncă vor fi în trei categorii conexe:

 1. Lucrători profesioniști cum ar fi mecanici, sudori, instalatori, electricieni specializați în industria petrolieră și gaze naturale și industriile auxiliare. Această nevoie poate fi cel mai bine satisfăcută de programele tehnice / profesionale.
 2. Directori de afaceri și directori cu o înțelegere aprofundată a industriei petroliere și gazelor naturale și a industriilor auxiliare care pot funcționa și se comporta excelent în această industrie emergentă. Aceasta este necesitatea care se întâlnește cu prezentul program.
 3. Mai știință orientate personal tehnic care ar putea fi titulari in prezent șomeri de grade în chimie, fizică, matematică, inginerie, biologie, geologie etc. care vor participa la un program post-universitar și le transformă în nivel înalt de personal tehnic / inginerie pentru diferite tehnologii și procese operaționale.

Această necesitate poate fi întâlnit cu un program de grad post-universitare în petrol și gaze Technology.

Accesul la studii ulterioare

Elevii care obțin diploma de licență în științe energetice, petrol și gaze vor avea mai multe oportunități de studii suplimentare:

 1. Un Master of Science (MSc) gradul în petrol și gaze sau pentru tehnologiile energetice.
 2. O altă diplomă postuniversitară, cum ar fi gradul de Master în Drept (LLM), cu o specializare aferentă. Acest masterat nu le va califica ca avocații, dar cunostintele dobandite va fi substanțială și foarte util.
 3. O calificare profesională, cum ar fi ACCA sau Institutul de Marketing pentru cunoștințe de specialitate într-o zonă de afaceri funcțională, care va fi o combinație ideală cu fondul lor precedent de licență.

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă. Evaluarea continuă poate include, printre altele, termenele pe termen mediu, proiectele și participarea în clasă.

Scrisurile scrise sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA).

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS, precum și toate cerințele programului.

Este necesară o medie minimă de punctaj cumulat (CPA) de 2,0. Astfel, deși un "D-" este un grad PASS, pentru a obține un CPA de 2,0 este necesar un grad mediu de "C".

Învățare Rezultate

După finalizarea cu succes a acestui program, elevii ar trebui să poată:

 1. Utilizați cunoștințe și înțelegere pe subiectele de administrare a afacerilor convenționale, cum ar fi contabilitatea generală, economie, management, marketing, dreptul afacerilor și finanțe.
 2. Expuneți astfel de competențe necesare în negociere, gestionarea operațiunilor, contabilitatea de petrol și gaze și managementul de proiect pentru sectorul energetic.
 3. Evalua critic conceptele de bază și principiile științifice referitoare la geologie fizică, geologie de petrol și tehnologii energetice.
 4. Utilizați cunoștințe fundamentale privind tehnologiile de petrol și gaze și aplicați tehnici de siguranță și evaluare a riscurilor.
 5. Afișarea cunoștințelor și înțelegerii în domeniul legislației privind petrolul și gazul, mediul și dreptul mărilor.
 6. Analizați și evaluați economia sectorului energetic, petrolier și gazelor și piețele de petrol și gaze.
 7. Comunică clar politicile europene privind energia și protecția mediului, precum și problemele de securitate geopolitice.
 8. Analizați și evaluați critic subiectele de mediu actuale, cum ar fi schimbările climatice, resursele regenerabile și durabilitatea.
 9. Gestionați propriul proces de învățare și dezvoltare, inclusiv managementul timpului și abilitățile organizaționale, pentru a planifica și implementa un proiect independent major.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, de asistență financiară, de burse sportive și de programe de studii de lucru în campus.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Greacă
University of Nicosia

Ultima actualizare November 23, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,940 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 9,120 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cipru - Nicosia, Nicosia
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2018
Cipru - Nicosia, Nicosia
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school