Citește Descrierea Oficială

Fizică își propune să observe și să explice comportamentul universului fizic. În particular, fizica caută legi de bază, care reprezintă și ce anticipa pot fi observate. O parte din recursul subiectului este că lumea fizică este guvernată de remarcabil câteva astfel de legi și că acestea se aplică peste tot și la tot.

Structura cursurilor reflectă structura subiectului. Toți elevii să ia modulele de bază și de a alege alte module din listele de opțiuni. Modulele de bază introduc principiile fundamentale, în timp ce modulele opționale explora aplicațiile lor în diferite domenii ale fizicii, inclusiv: astrofizica, proprietățile materiei, fizica particulelor si fizica atmosferei. Schema de opțiune permite, de asemenea, o proporție de module care trebuie luate din afara fizicii. Noi încurajăm studenții nu numai să ia în considerare module legate de fizica, de exemplu în calcul, dar, de asemenea, module în filozofie și limbi moderne.

Vă rugăm să descărcați broșura de curs pentru mai multe informații. Mai jos este o listă a modulelor individuale în fiecare an, precum și mai multe detalii cu privire la conținutul lor pot fi găsite urmând link-urile de mai sus.

ANUL ONE

In primul an, toți elevii să ia modulele din lista Core. Pentru a vă da o idee despre modul în care gradul de curs este structurat în primul an, numărul în paranteze după fiecare modul din titlu indică numărul de prelegeri va participa de exemplu (15L) indică un modul de 15 de curs.

De bază: Fundatii fizica (30L), Electricitate si magnetism (30L), Quantum Phenomena (15L), Mecanică clasică și relativității (30L), matematică pentru fizicienii (60L), Fizica de programare Atelier, Laboratorul de Fizică, Competențe cheie pentru fizica. Elevii aleg cel puțin un alt modul din: Opțiuni: Introducere în fizica particulelor (15L); Introducere în Astronomie (15L).

doi ani

În al doilea an, toată lumea ia următoarele module de bază:

De bază: Teoria electromagnetică și Optică; Mecanica cuantică și aplicațiile sale; Fizica termică II; Metode matematice pentru fizicienii; Fizică Aptitudini (inclusiv fizica de laborator) Elevii aleg module suplimentare din listele de fizică și opțiuni de externe:

Opțiuni de fizica: stele; Geofizică; Fizica fluidelor; Mecanica Hamiltoniene; Fizică computațională; Experimental fizica particulelor; Schimbarea climei; Fizica puterii electrice de generare.

Optiuni exterior: o limbă străină modernă; Introducere în Studii de afaceri, Introducere în Școala Secundară de predare. Modulele date de Arte sau departamente Științe sociale pot fi luate, de asemenea, ca opțiuni de comun acord.

De trei ani, BSC

Anul Trei diferă pentru studenții care optează pentru BSC (trei ani) sau MPhys (patru ani). Al treilea an al cursului BSC este structurat după cum urmează:

De bază: Proiectul de cercetare în valoare de până la 25% din creditul anului, Communicating Science, fizica cuantica a Atomi.

Opțiuni: Elevii aleg în jurul valorii de 10 module din lista de mai jos. Modulele sunt grupate în funcție de zona de subiect. Deși nu există nici o cerință formală pentru a selecta un număr de module de la oricare grup, elevii tind adesea să se concentreze asupra a două sau trei domenii de interes deosebit pentru ele. Domeniile de subiect (cu caractere aldine) și modulele disponibile (non-bold) sunt: Astrofizică: Astrofizica, cosmologie, Galaxii

Fizica clasică: Electrodinamică, Plasma electrodinamică, non-liniaritate și haos, fizica statistică, Fluid Dynamics Quantum Fenomene Modelul Standard, Fizică Nucleară, Fizica materiei condensate Interdisciplinare: Meteo și mediu, Programare stiintific, Fizica in Medicina, Optoelectronică si laser Fizica, imagistica prin rezonanta magnetica Optiuni exterior: Studii de afaceri Module, o limbă străină modernă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la The University of Warwick, Department of Physics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date