Licenţiat în Inginerie Electronică

&nbsp

Acest domeniu oferă învăţământ de multidisciplinară în domeniul electronicii, în toate aspectele sale, precum şi aplicaţiile sale. Predare oferă o bază în electronică analogică şi digitală, ceea ce este necesar pentru o înţelegere a studiului de sisteme electronice diferite. Acest lucru permite elevilor să dobândească cunoştinţe vitale în informatică, matematică şi fizică, care este complementar cu predare în electronică.

&nbsp

&nbsp

Oportunităţi


Alte studii

Eligibilitatea pentru o diplomă de master ştiinţific în inginerie electronică, cu un element la UPMC, dar, de asemenea, pentru alte diplome de master specializate in electronica, informatica, fizica aplicata si inginerie în Franţa, întreaga Uniunea Europeană şi Elveţia.Domeniu de electronice, de asemenea, ne permite să intre, pe baza calificărilor anterioare, unele şcoli de inginerie.


Integrare profesională

Prin formare profesională.

&nbsp

Organizaţie

Domeniu de Electronics este organizat în jurul unui nucleu comun de cursuri realizate de către unităţi de predare (TU) pentru program de studiu, limba şi liber Tus Tus.

- Comună de bază TU: 81 ECTS în electronică, dar, de asemenea, în informatică, matematică şi fizică pentru un program complet stiintific orientat spre electronice.

&nbsp

- Programul de studiu TU: 24 ECTS la studii directe spre a domeniilor de aplicare a electronice în conformitate cu gusturile şi planurile de fiecare elev.

- Gratuit TUS: 9 ECTS alese în mod liber în funcţie de ceea ce poate fi cazaţi în calendarul dumneavoastră.

- Limba TU: 6 ECTS în limba engleză sau altă limbă. Trei programe de studiu de referinţă, care asigură un set coerent de Tus, sunt oferite.

Programul de electronica si fizica oferă o specializare în domeniile de telecomunicaţii, instrumente şi microelectronică.

De electronice şi programul de mecanica este destinat pentru studenţii care doresc să se concentreze pe controlul automatizare, robotică şi de proces.

Electronică şi program de calculator stiinta este destinat pentru studenţii care doresc să urmeze un program mixt de studiu duce la studii axate pe industriale de prelucrare a datelor, arhitectura şi designul de circuite integrate. În timpul L2, de predare este mai presus de toate bazate pe elementele de bază şi noţiunile fundamentale, precum şi o introducere la unul dintre programele de studiu este oferit.În timpul L3, elevii îşi dezvolte cunoştinţele în electronică şi să se specializeze într-un program de studiu.

Nivelul de L2

Predarea este mai presus de toate se bazează pe elementele de bază şi noţiunile fundamentale, precum şi o introducere la unul dintre programele de studiu sunt oferite.

La nivel L3

Aprofundarea cunoştinţelor în electronică şi de specializare într-un program de studiu.

&nbsp


Bine direcţionată publice

- Intrarea în L2 este deschis pentru studenţii care au făcut un program de studiu in matematica, informatica, mecanica, electronica (MIME) şi de fizică, chimie, mecanica, electronica (PCME), în ciclul de integrare la UPMC, sau care au făcut o Programul de echivalent de studiu într-o altă unitate.

- Intrarea la nivel L3 presupune achiziţionarea de nivelul L2, fie la UPMC sau o altă universitate.Elevii care au făcut unul sau doi ani de clase pregătitoare pentru Grandes écoles, titulari ai unui DUT şi BTS şi studenţi care au făcut un program multi-disciplinare de studiu ştiinţific, după bacalaureat poate intra la nivel L2 sau L3 după aplicarea lor a fost examinate. 

Vezi 13 mai multe cursuri de la Université Pierre et Marie Curie (UPMC) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date