BSC în Informatică

University of Nicosia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în Informatică

University of Nicosia

 • Durata (ani): 4
 • Specializare: Informatica (BSc, 4 ani)
 • Nivel de calificare: 1 ciclu (Licenta)
 • Limba de predare: engleză În primul an de cursuri al doilea, de asemenea, oferite în limba greacă.
 • Mod de studiu: Full-time și part-time de studiu este disponibil
 • ECTS minime Credite: 240

Profilul programului

ISI PROPUNE:

 1. Oferiți elevilor cunoștințe și abilități teoretice și practice avansate în domeniul informaticii, care să le permită să lucreze pentru mediul IT al sectoarelor comercial, industrial și guvernamental
 2. Permite studenților să-și dezvolte perspectivele personale și profesionale, ținând pasul cu progresul rapid al tehnologiei în domeniul informaticii
 3. Pregăti studenții să continue educație postuniversitară și de cercetare.
 4. Oferiți un sentiment puternic de angajare socială, viziune globală și abilități independente de auto-învățare

Obiective:

 1. Pentru a spori gândirea critică elevilor și de a dezvolta analitice, rezolvarea problemelor și de luare a deciziilor abilitățile lor de bază.
 2. Pentru a introduce domeniul informaticii, și a principiilor de calculatoare, calcul și programare.
 3. Pentru a familiariza studenții la pachete comerciale majore de aplicații de calculator.
 4. Pentru a introduce pe elevi să conceptelor de programare și metodologii pentru proiectarea programului, dezvoltare, testare si documentare.
 5. Pentru a introduce tehnici de analiză sistematică problemă, caietul de sarcini programul, proiectare, codificare, testare, depanare și documentare a programelor.
 6. Pentru a familiariza elevii cu limbaje de programare actuale populare și sisteme de operare.
 7. Pentru a introduce inginerie software de calculator, sisteme de baze de date, rețele, securitate Calculatoare și Internet.

Perspectivele de carieră

La finalizarea cu succes a programului absolvenții vor putea obține un loc de muncă într-o varietate de sectoare, atât în ​​organizațiile private și publice, cum ar fi:

 • Sectorul tehnologiei informației
 • Servicii profesionale (dezvoltarea personalizate de aplicații, aplicații web-based, administrare sistem de rețea și de întreținere)
 • Sectorul educațional
 • CERCETARE LABORATOARE

În plus, gradul de BSc este acreditat de științific și tehnic Camera Cipru (ETEK), care este legal consultant tehnic la statul de Cipru și este organizația umbrelă pentru toate ingineri cipriote. Astfel, absolvenții ar putea fi eliberat licență de practică știința de inginerie tehnologia informației.

Accesul la studii ulterioare

La absolvire, elevii pot avea acces direct la studii postuniversitare în continuare (programe de masterat).

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă. Evaluarea continuă poate include, printre altele, termenii medii, proiectele și participarea în clasă. Scrisurile scrise sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA).

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS, precum și toate cerințele programului. Este necesar un minim de cumulată medie punct de grad (CPA) de 2,0. Astfel, deși un "D-" este o notă de trecere, în scopul de a realiza o CPA a 2.0 un conținut mediu de "C" este necesară.

Învățare Rezultate

Până la sfârșitul programului, absolvenții vor fi capabili să:

 1. Utilizați cunoașterea și înțelegerea, în modelarea și proiectarea sistemelor computerizate, procese și programe, într-un mod care demonstrează înțelegerea compromisul în alegerile de design.
 2. Identificarea și analiza criterii și specificații adecvate la problemele specifice, și strategii ale planului pentru soluționarea lor.
 3. Înțelege elementele de gândire de calcul; recunoaște aplicabilitatea sa în alte domenii, și fiind capabil de aplicare a acesteia în circumstanțe adecvate.
 4. Analiza măsura în care un sistem bazat pe calculator, de proces, și de program, îndeplinește criteriile definite pentru utilizarea sa actuală și dezvoltarea viitoare.
 5. Implementați teorie, practici adecvate și instrumente pentru caietul de sarcini, proiectarea, implementarea și întreținerea, precum și evaluarea sistemelor bazate pe calculator, procese, și programe.
 6. Să recunoască și să fie ghidat de problemele sociale, profesionale, juridice și etice, precum și culturale implicate în utilizarea tehnicii de calcul.
 7. Precizați, proiectarea și punerea în aplicare a sistemelor de calculatoare, procese, și programe, precum și punerea în aplicare a software-ului de management de proiect.
 8. Evaluarea sistemelor de calculatoare, procese, și programe, în funcție de atribute generale de calitate și posibilele compromisuri prezentate în problema dată.
 9. Aplică principiile de management al informației, modelare și organizarea în problemele care apar în sistemele de baze de date.
 10. Aplica principiile de interacțiune om-calculator la evaluarea și construirea unei game largi de materiale, cum ar fi, interfete, pagini web, sisteme multimedia și sisteme mobile.
 11. Identificați orice aspecte riscuri, siguranță și securitate, care pot fi implicate în funcționarea echipamentelor de calcul într-un context dat.
 12. Depune eficient instrumentele folosite pentru construirea și documentarea software-ului. În special, ca parte a procesului de utilizare a calculatoarelor pentru rezolvarea problemelor practice.
 13. Fiți conștienți de existența software-ul disponibil publicului (materii open source) și să se angajeze în mod eficient în proiecte open-source.
 14. Lucra eficient ca membru al unei echipe de dezvoltare.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, de asistență financiară, de burse sportive și de programe de studii de lucru în campus.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Greacă
University of Nicosia

Ultima actualizare November 23, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,940 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 9,120 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cipru - Nicosia, Nicosia
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2018
Cipru - Nicosia, Nicosia
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school