BSC în Informatică

Generalități

Programul de descriere

Ce este Informatică?

Unul dintre cele mai noi și mai rapide în curs de dezvoltare domenii ale cunoașterii umane, se ocupă de informatică cu proiectarea calculatoarelor, precum și cu investigarea limitărilor lor, precum și analiza, proiectarea și dezvoltarea de sisteme software care aceste mașini execută. Astăzi, software-ul este folosit pentru a automatiza aproape fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi. Prin urmare, oamenii de știință de calculator calificați sunt necesare în toate industriile și organizațiile.

Oamenii de stiinta de calculator sunt instruiți în teoria de calcul și proiectarea sistemelor informatice. Disciplina informatică este asociat la matematică și include teme variind de la teoretic (cum ar fi studiile privind limitele de calcul) la practice (cum ar fi problemele de punere în aplicare a sistemelor de calcul).

Care este valoarea adăugată a studia CS la AUT?

Programele de studii oferite de FAS la AUT ajuta la pregătirea generației următoare pentru o astfel de provocare monumentala, prin dotarea acestora cu fundamentele teoretice și practice, ajutat de cele mai noi tehnologii, laboratoare de stat-of-the-art, și membri ai facultăților cu înaltă calificare având bogat academice, de cercetare și de experiența în domeniul industrial.

Numărul total de credite necesare pentru cea mai mare este de 99 de credite.

70 credite din 99 de credite sunt cursuri majore care acoperă toate aspectele legate de domeniul informaticii, cum ar fi cele mai recente limbaje de programare (C #, Java, ...) și utilizări ale acestora (site-uri web, aplicații Windows, aplicații mobile, ...) .

În plus față de finalizarea cursurilor necesare, studenții AUT trebuie să câștige cel puțin două certificate internaționale de la instituții precum CISCO și ICDL pentru a îndeplini cerințele de absolvire a AUT.

Care sunt oportunitățile de carieră din CS?

Computer Science este un domeniu în care puteți găsi întotdeauna locuri de muncă sau să lucreze ca liber profesionist, fie în Liban sau în străinătate. Aveți posibilitatea să lucreze ca un programator, dezvoltator de software, aplicații web / telefon dezvoltator, designer de sistem, dezvoltator de rețea / administrator, etc ... Toți cei care se împart în trei categorii: proiectarea și punerea în aplicare a software-ului, elaborarea unor noi modalități de a utiliza computerele, și dezvoltarea unor algoritmi eficiente pentru a rezolva problemele de calcul.

Ultima actualizare Mart 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates.

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates. Citește mai puţin