BSC în Informatică

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de informatică și tehnologia informației / matematică oferă patru domenii majore subiect și anume: - calculare și sisteme inteligente - Analiza computațională, design si aplicatii - sisteme informatice și de comunicații de date - Operațiuni sisteme de cercetare și de rețea Acestea conduc la atribuirea de studii universitare în informatică și tehnologia informației.

Filozofia a departamentului de informatică

Filosofia Bachelor of Science gradul de calculator în informatică, care include, contribuția la dezvoltarea cunoștințelor și a materialului prin formarea morală, academică, fizică și antreprenorială a prim rang viitori lideri în dezvoltarea tehnologică și social-economice din Nigeria și Edo de stat, în special, . Prin urmare, se pune accentul pe: 1. Formarea elevului să aibă un interes și a capacității de aplicare a principiilor științifice.

  1. Aplicarea unor principii și metode spre rezolvarea problemelor sociale științifice.
  2. Dezvoltarea în studenții capacității de inovare și improvizație a materialelor din resurse locale.

Obiective

Obiectivul departamentului este acela de a oferi educație calculator adecvate și calitative în lumea provocatoare a evoluției științifice.

Departamentul de accentul pe evolvements constant în domeniul informaticii în special în domeniul tehnologiei informației, pentru a structura cursului, astfel, acoperind o arie largă și oferind oportunitatea de specializare în domenii specifice.

cerinţe de intrare

Candidații sunt admiși în B.Sc. gradul de programe ale departamentului în oricare dintre următoarele trei moduri: - prin examinare de la Universitatea Înmatriculați (UME), prin Direct de intrare, sau prin Inter-University Transfer.

Universitatea de examinare Înmatriculați (UME) Mod de intrare

În plus față de o pasă de acceptare în UME, candidații care doresc admiterea în B.Sc. gradul de program în calcul trebuie să aibă cel puțin ordinare de credit la nivel trece în cinci subiecți (5) SSCE / GCENECO, inclusiv în limba engleză, matematică, fizică, precum și orice alte subiecte la nu mai mult de două ședințe. În plus față de punctul (i) de mai sus, candidații sunt obligați să se supună unui examen scris și interviu oral, înainte de admitere este în cele din urmă a oferit candidaților pe lista scurtă calificat.

Mod de intrare directă

  • Candidații care doresc admiterea directă pentru a studia știința calculatoarelor trebuie să aibă două nivel avansat trece în subiectul științei relevante, inclusiv matematică, fizică. În plus, acești candidați trebuie să fi îndeplinit cerințele privind nivelul de "O".
  • Candidații care posedă certificate bune Diplomă în știința calculatoarelor pot fi oferite intrarea directă în Departamentul pentru a citi B.Sc. (Hons) Gradul.

Inter-University Transfer

Candidații care doresc să se transfere în Departamentul de la o altă universitate trebuie să aibă:

  • Să obțină și să umple Interuniversitar formularul de transfer de la ofițerul de admitere al Universității.
  • Satisfăcut standardul academic Departamentul minim necesar pentru un astfel de nivel.

Durata cursului

Programul de calculator gradul științei se va derula pe patru (4) sesiuni academice pentru umer admitere, și trei (3) sesiuni academice pentru candidații la intrarea directă.

Evaluarea studenților în activitatea Curs universitar

cursul de lucru al studenților vor fi evaluate de clasificare, folosind oricare dintre următoarele criterii:

  1. examen scris
  2. test de evaluare continuă
  3. Rapoarte practice de laborator
  4. Studenți schema de experiență de muncă industrială (SIWES)

Înregistrare

Student trebuie să se înregistreze pentru toate curs aprobate specificate pentru fiecare nivel în manual colegiu la începutul fiecărei sesiuni academice. Nici un student nu se poate înregistra pentru mai mult de 25 de unități de credit pentru un semestru sau 50 de unități de credit pentru sesiunea academică întreg.

Ultima actualizare Apr. 2017

Despre facultate

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Citeste mai mult

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Citește mai puţin