Citește Descrierea Oficială

Durata cursului: 7 (6 + 1) semestre

curriculum-ul de bază (domenii de cunoștințe esențiale pentru calificare):

  • disciplinele științifice naturale (matematică, fizică, chimie, biologie), oferind fundamentul pentru profesia de inginerie alimentară, 20-30 credite
  • formare profesională generală cu privire la înțelegerea proceselor în timpul procesării alimentelor și depozitarea (biochimie, chimie alimentară, chimie fizică, microbiologie generală, 15-25 credite
  • cunoștințe de bază în (tehnologii de inginerie, abilități de procesare pentru industria alimentară, măsurători și automatizări, electotechnics, informatică) inginerie și tehnologie, 30-40 credite
  • knwledge specializat în domeniul siguranței alimentare (analiză de alimente, microbiologie alimentară și de igienă alimentară, securitatea alimentară, produse alimentare de control al calității industriei) 10-20 credite
  • abilități de cunoștințe economice și de comunicare (economie, economie industria alimentară, industria alimentară de marketing, managementul proceselor, reglementări juridice de producție alimentară și de prelucrare a produselor alimentare, abilitati de negociere) 15-25 credite
  • cunoștințele profesionale ale sectorului alimentar care oferă competențe speciale pentru producția alimentară și manipularea produselor alimentare (tehnologii de produse de manipulare, tehnologii produselor de origine animală, tehnologii de producție de vin și băuturi răcoritoare, tehnologii de cofetărie și producția de grăsimi comestibile, tehnologii de fabricare a berii și de distilare, tehnologii pe bază de cereale, tehnologii de conservare, comerțul cu alimente), 50-75 de credite

Dezvoltare de Leadership

formare câmp este format din două părți: 1. un minim de formare de 3 săptămâni lungi în legătură cu formarea profesională teoretică o condiție fără puncte de credite. 2. un curs de formare (15 săptămâni) PROFESIONALA lung semestru, care pot fi organizate în afara instituției, precum și un minim de 30 de credite poate fi câștigat.

Studiile acceptate ca premise pentru admiterea la programul de studii de licență:

bază solidă în cel puțin două din următoarele domenii, dovedite printr-un certificat de liceu sau de transcriere a înregistrărilor: matematică, fizică, chimie, biologie

Cerințe de limbi străine:

Pentru a obține o diplomă de licență, valoarea minimă este un complex (combinație de orale și scrise) examen de nivel intermediar (B2) de limbă sau o școală secundară echivalentă examen de absolvire sau diplomă. Certificatul necesar poate fi pentru orice limbă modernă, în care majore în cauză sa specializat în literatura științifică.

După ce programul BSC puteți continua studiile într-una dintre următoarele programe:

  • MSC Inginerie Alimentară
  • MSC pentru Siguranța Alimentară și de calitate
  • Doctorat in Food Science

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru pe http://food.sziu.hu

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
7 semestre
La zi
Price
2,000 EUR
2000 EUR / semestru
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
End Date
Ian. 30, 2020
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Ian. 30, 2020