BSc în Automotive Engineering

&nbsp

Ingineriei auto este un departament de inginerie, care este interesat de problemele de inginerie şi de nevoile din sectorul auto şi alte domenii conexe industriei. Automotive studii de inginerie departamentului nu sunt doar despre autovehiculele care sunt produse pentru a efectua orice fel de mărfuri şi pasageri pe transport terestru, dar şi alte vehicule terestre care sunt utilizate în industria agricultură, construcţii şi de apărare. În plus, un inginer auto, de asemenea, funcţionează cu privire la probleme cum ar fi proiectarea şi fabricarea de vehicule menţionate mai sus, de integrare a componentelor, care sunt produse în industriile auxiliare, de automatizare, controlul calităţii, protecţia mediului şi a procedurilor de securitate în domeniul auto industrie.

&nbsp

După ce industria aerospaţială şi industria de aviaţie, industria de automobile are loc mai întâi ca sectorul cu cea mai mare de utilizare a tehnologiei, cu o abordare multidisciplinară. În ultimii ani, cheltuielile de cercetare şi dezvoltare în acest sector sunt în creştere, treptat, din cauza concurenţei intense şi a companiilor "interes în încorporarea de înaltă tehnologie. Special concepte, cum ar fi tehnologiile de fabricaţie, materiale alternative şi combustibili, tehnologii noi de motoare, concept de mediu, de siguranţă, proiectarea de vehicule electrice si hibride, pile de combustie a obţine în prezent considerabil mai mare importanţă. Nu este nevoie să spunem că software-ul şi informatică devin mai multă importanţă şi mai mult în sectorul automobilelor ca pe un rezultat de utilizarea sporită a tehnologiei electronice, în sectorul auto.

&nbsp

Industria automobilelor este unul dintre factorii cheie care împinge înainte economia din ţara noastră.Desigur, acesta este un rezultat al relaţiei sale strânse cu alte domenii. Industria auto este principalul cumpărător în ramuri ale industriei esenţiale, cum ar fi Iron & Steel, petrochimie, cauciuc, sticlă, electrice, electronice, fabricarea de maşini şi de aceea, este pionier de imbunatatire la aceste sectoare.

&nbsp

&nbsp

Scopul programului şi conceptului său educaţional

&nbsp

Inginerilor de Automobile a face cu concepte, cum ar fi cercetare de producţii în funcţie de nevoile de sector, proiectare, dezvoltare şi aplicare a produselor.Departamentul de Inginerie Auto din Atılım Universitatea a fost infiintata pentru a oferi educaţie de licenţă cu privire la bazele de inginerie auto şi aplicaţiile sale, de cercetare cu privire la tehnologia de vârf şi de transfer de tehnologie, pentru a găsi soluţii exacte, practice si economice la problemele apărute în ingineria auto şi sa de management, ca parte a colaborării între universităţi şi industrie.

&nbsp

Pentru a reuşi această misiune, Departamentul de Inginerie Auto ridică ingineri auto, care

  • sunt conştienţi de inginerie fundamentale şi principiile de proiectare de inginerie auto,
  • sunt capabile să pună în aplicare în mod ideal, principii inginereşti atât în ​​termeni de producţie şi de proiectare în sectorul auto,
  • au fond cu privire la noile tehnologii, cum ar fi metode noi de fabricaţie, combustibili alternativi, materiale în sectorul auto,
  • sunt informaţi cu privire la mediu şi energie,
  • sunt capabili de a spori măsurile de siguranţă pe vehicule dezvoltate
  • sunt apte pentru munca în echipă, sunt capabili de a comunica eficient cu cei / managerii ei, colegii şi membri ai societăţii în cauză, şi sunt capabili să lucreze în armonie, şi în conformitate cu etica profesională.

&nbsp

Oportunităţi de locuri de muncă

Industria de automobile şi relaţia strânsă cu alte industrii, a crea gamă largă de oportunităţi de angajare. În lumina de statistici din 2005, în industria auto, în afară de 15 companii care produc în mod direct de vehicule, sunt multe companii mici şi mijlocii care produc componente şi piese de schimb în ţara noastră. Pe de altă parte, fier şi oţel, maşini şi de fabricaţie, agricultura, constructii, combustibil, Perspex, electrice si electronice sunt, de asemenea, industriile care sunt direct legate de industria de automobile. Au fost multe studii considerabile cu privire la producţia de vehicule blindate în datorită ţării noastre la investiţii în industria de apărare, în ultimii ani. Produsele noastre se pot desena cu uşurinţă atracţie, atât în pieţele interne şi externe.Prin urmare, inginerii de automobile va fi capabil să găsească gamă largă de oportunităţi de locuri de muncă în domeniile mai sus mentionate, la unităţile publice şi private.

Nevoile de industria auto, în special cu privire la cercetarea şi dezvoltarea de înaltă tehnologie au fost evidenţiate în 2015 obiectivele de organizare de Stat al Planificării. O cooperare este între universităţi şi industrii este o necesitate, deoarece industria automobilelor este multi-disciplinat, hi-tech. Se preconizează că inginerii de automobile se aşteaptă să găsească oportunităţi de locuri de muncă, atât în ​​firme şi universităţi, care dezvolta de vârf elemente tehnologice pentru industria de automobile.

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date