Citește Descrierea Oficială

Inginerie electrică joacă un rol important în tot ceea ce implică electricitate și magnetism. De exemplu, în dezvoltarea motoarelor electrice pentru mașini sau proiectarea celor mai noi cipuri wireless pentru telefoane mobile. Inginerie electrică este esențială în aproape orice tehnologie modernă: de la citirea informațiilor de pe un DVD pentru procesarea semnalelor în echipamente medicale.

TU / e, de exemplu, ne concentrăm pe transferul de energie fără fir. Ce înseamnă asta pentru viitor? Să presupunem că bateria telefonului mobil sau tableta este întotdeauna încărcat complet, atunci nu va avea nevoie de un încărcător separat. Și vă puteți utiliza televizorul oriunde pentru că nu va trebui să-l conectați!

De lucru pe viitor

Inginerie electrică funcționează pe viitor și acest lucru este evident în aplicațiile din domeniu. Acesta este motivul pentru care studiul este orientat către trei teme ale societății pe care să se familiarizeze cu, în primul an:

  • Comunicare (Lumea este conectat): cum ar fi un cip care funcționează cu ajutorul luminii, mai degraba decat semnale electrice, Bluetooth sau WiFi
  • Asistență medicală (îngrijire și Cure): aplicații medicale, cum ar fi un scanner RMN sau tratarea celulelor canceroase cu ajutorul undelor electromagnetice
  • De mediu (inteligent și societate durabilă): resurse limitate, cum ar fi petrolul și gazele vor deveni în cele din urmă epuizate. Alternativele sunt soare și vânt. Dar vântul nu sufla în mod constant. Cum se poate stoca energie? Cum se poate stoca energie electrică?

În mod tipic Inginerie electrică în Eindhoven

Inginerie electrică în Eindhoven, cu mai mult de o sută treizeci de studenți din primul an, este cel mai mare studiu de inginerie electrică în Țările de Jos. Cu toate acestea, inginerie electrică rămâne un studiu relativ mic, cu un mediu stimulativ, în care se poate crea o relație bună cu profesori și colegi.

Departamentul a primit nu numai o serie de relații internaționale, dar, de asemenea, contacte bune cu companii de inginerie de conducere și institute de cercetare din Eindhoven Regiunea Brainport. Acest lucru înseamnă că mulți profesori part-time, prelegeri clienților de inspirație, stagii și excursii prevăd că puțin în plus.

Electric asociația student la inginerie Thor se asigură că, în plus față de studiile tale, există o mulțime de alte activități vă puteți angaja cu elevii dumneavoastră colegii.

Cel mai bun evaluat în Ghid pentru universități

Ghidul pentru Universități în 2016 și-a desemnat TU Eindhoven cea mai bună universitate de tehnologie în Țările de Jos pentru a douăsprezecea oară consecutiv. În Ghidul Universităților 2015 programul de licență Inginerie electrică a primit rating de top "Cele mai votate Programul 2015".

Un studiu pentru tine?

Este principalele dumneavoastră discipline de știință de interes? Esti curioasa despre lumea din jurul tău și vezi lucruri care sunt necesare pentru îmbunătățirea? Doriți să rătăcească pe calea bătut, ești ambițios și devii inspirat de gândul că eforturile tale pot ajuta la a face o schimbare pozitivă în viața de zi cu zi ale oamenilor? Apoi Inginerie electrică este ceva pentru tine!

acreditare NVAO

Acest program este recunoscut în mod legal și acreditat de către Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO).

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Eindhoven University of Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date