BSC în Inginerie generală

Technical University of Denmark - DTU

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în Inginerie generală

Technical University of Denmark - DTU

Programul de licență (BSC) in General Engineering este un nou program BSc International la DTU. Programul vă oferă competențe generale de inginerie, o fundație tehnico-științifică solidă, și un profil internațional puternic, care vă pregătește pentru o carieră provocatoare într-o piață a muncii la nivel mondial. Programul este oferit pentru prima dată în 2016.

Profil International

Programul vă oferă competențe generale de inginerie, o fundație tehnico-științifică solidă, și un profil internațional puternic, care vă pregătește pentru o carieră provocatoare într-o piață a muncii la nivel mondial.

BSC este predat exclusiv în limba engleză, și va fi parte a unui mediu de studiu internațional, cu studenți din întreaga lume.

Proiecte de design / construi

Va fi de lucru pe design / construi proiecte în toate șase semestre. Un proiect de design / build este un proiect de grup orientată spre practică în care echipa ta rezolvă o problemă specifică, trecând prin fazele de rezolvare a problemelor de obicei cu experienta de ingineri. Acest lucru asigură că vă învețe să adopte o abordare de inginerie în timpul programului.

În timpul semestrului cincea puteți studia în străinătate, la o altă universitate sau să lucreze la un proiect într-o companie daneză.

Specializări

Începând cu al doilea an, începe să se specializeze într-una din cele patru domenii de cercetare în care DTU și sectorul de afaceri danez sunt puternic reprezentate:

 • Sisteme de zi
 • Cyber ​​Systems
 • Materiale Cyber
 • Viitor energetic

Perspective de viitor

Cu un BSc în General Engineering puteti funcție pe alegerea dumneavoastră de specializare-se aplică pentru admiterea la o serie de programe de Master de la DTU sau altă universitate. Posibilitățile includ Biotehnologie, Informatică și Inginerie, Materiale și Tehnologia Constructiilor de Masini, sau energia durabilă.

programul de studiu

Program de licență tehnico-științific
Programul General Engineering este un program tehnico-științific studii universitare de licență. La începutul programului, vi se cere să ia o serie de cursuri obligatorii, cum ar fi matematica, fizica si chimie și veți experimenta spiritul de inginerie printr-un design / construi proiecte. În partea finală a programului va specializa într-unul din "sistemelor vii" de domenii, "sisteme cibernetice", "materiale cibernetice" sau "Future Energy". În funcție de alegerea dvs. de specializare, puteți continua studiile pe o gamă largă de programe de Master la DTU sau alte universități sau a urma o carieră pe plan internațional.

Structura programului și de conținut
Programul primele două semestre constau în cursuri obligatorii. Accentul este pus pe bază cursuri de fizică matematică, fizică, chimie și cu o prejudecată tehnic, si design / construi proiecte. În al doilea și al treilea semestre, trebuie, de asemenea, să alegeți două dintre cele patru cursuri pe care le introduce la unul din cele patru domenii programului de studiu de specializare. Acestea vor ajuta să alegeți direcția de specializare în continuare.Cerințe de intrare


Puteți aplica pentru programul de pe baza unui examen de calificare daneză, sau un examen internațional echivalent.

În plus față de a avea o educație secundar superior examen, trebuie să aveți un nivel specifice în limba engleză, matematică, fizică și chimie.

Elevii care dețin un examen de calificare danez trebuie să aibă:

 • Engleză B
 • Matematica A
 • Fizică și Chimie B B sau
 • Fizica B și Biotehnologie A sau
 • Geoscience A și B Chimie

Elevii care dețin un examen de calificare internațională trebuie să aibă niveluri echivalente cu cele de mai sus.

Studenți nordice și deținătorii de un IB vă rugăm să citiți aceste instrucțiuni.

Elevii cu alte examene internaționale pot găsi informații în Exambook făcut de către Ministerul Învățământului Superior și Științei.

Engleză B corespunde testscores jos:

 • IELTS 6.5
 • TOEFL 88 pe bază de internet
 • 573 TOEFL pe suport de hârtie,
 • TOEFL computer bazat pe 230
 • Pearson 59


Cost & taxe


Învățământul superior în Danemarca este oferit gratuit pentru toți cetățenii UE / SEE și pentru elevii participanți la un program de schimb. Toate celelalte elevii trebuie să plătească de școlarizare.

Admitere & termene

 • Dacă dețineți un examen de calificare danez: cincisprezecelea martie (cotă 2) sau 5 iulie (cotă 1)
 • Dacă țineți un examen de calificare internațională: mar 15
 • Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții din afara UE / SEE trebuie să plătească o taxă de cerere de € 100
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Technical University of Denmark - DTU
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
6 semestre
Cu normă întreagă
Locations
Danemarca - Lyngby
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Danemarca - Lyngby
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala