Licenţiat în Inginerie Mecanică

Inginer mecanic modern, este un generalist. Cunoştinţele sale expert largă în legătură cu abilităţile sociale şi de gestionare a îi permite să preia rolul de probleme solver în echipe interdisciplinare El este capabil în complex, rapid de schimbare a situaţiilor de rechiziţii de a evalua cu precizie noile evoluţii tehnice şi tendinţele şi. În cadrul echipei de la dezvolte şi să comercializeze produse şi servicii inovatoare. El funcţionează pe comunicativ cultural, precum şi dincolo de graniţele profesionale.

&nbsp

Inginer mecanic modern, este un generalist. Cunoştinţele sale expert largă în legătură cu abilităţile sociale şi de gestionare a îi permite să preia rolul de probleme solver în echipe interdisciplinare.El este capabil în situaţii complexe, rechiziţie rapid-schimbare, pentru a evalua cu precizie noile evoluţii tehnice şi tendinţele şi în cadrul echipei de a dezvolta şi comercializa produse şi servicii inovatoare. El funcţionează pe comunicativ cultural, precum şi dincolo de graniţele profesionale.

&nbsp

&nbsp

Numeroase oportunităţi de carieră sunt disponibile pentru ingineri mecanici.

  • De dezvoltare (proiectare, calcul, de construcţie şi de testare a dispozitivelor tehnice şi a sistemelor)
  • Producţia (proiectarea, fabricarea, operarea şi monitorizarea dispozitivelor tehnice şi a sistemelor, testare de produse şi a procedurilor, de control al calităţii)
  • Marketing şi vânzări de dispozitive tehnice şi produse
  • Activităţi de management în industrie, companii private şi organismele publice administrative


Industrii includ, printre altele, de energie şi de mediu, tehnologie, maşină şi construcţia de plante, auto si industria de furnizori, tehnologie medicală, industria farmaceutică precum şi servicii şi a întreprinderilor mici.

Vezi 12 mai multe cursuri de la Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date