Licenţiat în Inginerie Mecanică

&nbsp

Misiune


Inginerie mecanică acoperă cea mai mare baza fundamentală a zonelor cu cea mai largă gamă de subiecte de ramuri de inginerie. Ingineri mecanici stăpânească dezvoltarea de aplicaţii, proiectarea, planificarea producţiei şi controlul tuturor tipurilor de sisteme mecanice, maşini şi componente de maşini. Astfel, inginerii mecanici joacă rol important în a proiectelor de mari dimensiuni, cum ar fi construcţia de poduri, baraje, fabrici, precum şi în producţia de aparate, cum ar fi masina mica, etc, variind de la o arie largă de fabricaţie, în cazul în care tehnologia este necesară . Astăzi, zonele de lucru de ingineri mecanici sunt în continuă expansiune, cu apariţia de noi industrii, precum şi cu noile evoluţii în industriile vechi şi noi evoluţii în resurse energetice.

Viziune


La Departamentul de Inginerie Mecanica de la Universitatea Atilim a fost început, în scopul de a permite studii universitare de licenţă, în Bazele de inginerie mecanică, pentru a oferi un plateform de cercetare în tehnologii avansate şi probleme de transfer de tehnologie; contribuţie activă în domeniile de probleme emergente de inginerie mecanică şi de management; exacte , soluţii realiste şi economice în cadrul universităţii, industriei de cooperare. Programul a fost stabilit în conformitate cu criteriile de MÜDEK cu privire la matematică, ştiinţe de bază, ştiinţe inginereşti, de proiectare şi cursuri elective. Programul a fost elaborat pentru a oferi studenţilor abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru proiectarea şi punerea în aplicare a sistemelor mecanice şi sistemele termice.În cadrul programului, în general, de inginerie şi de informaţii legate de inginerie mecanică dat deja în primul an pentru familiarizarea timpurie a elevilor în profesie. Program oferă, de asemenea, o atenţie deosebită de proiectare mecanică. Cea mai importantă caracteristică a programului, care se bazează pe design şi de fabricaţie. În acest fel, creşterea şi dezvoltarea unor idei inovatoare în design şi tehnologie de fabricaţie, important pentru ţară este menită să îi încurajeze.

&nbsp

Oportunităţi de locuri de muncă


Inginer mecanic desfăşoară activităţi în proiectarea, dezvoltarea, producţia, întreţinerea, repararea şi de prelucrare, precum şi în educaţie, cercetare şi studiu de toate sistemele mecanice şi sistemele de conversie a energiei. Prin urmare, el are o zonă de lucru foarte mare.Ingineri mecanici sunt necesare, în fabrici, santiere de constructii, centrale electrice, centre de cercetare, industria prelucrătoare, în sectorul energetic, în industria chimică, în sectorul construcţiilor, din toate sectoarele industriei de apărare a industriei farmaceutice şi au, astfel, posibilitatea de pentru a găsi locul de muncă într-un câmp mare. Astăzi, nevoia de ingineri mecanici continuă să crească şi să furnizeze GAL-uri în spatele cererii. Luând în considerare faptul că accentul va fi pe domenii orientate spre viitor ale activităţilor de C & D, noi industrii şi de noile evoluţii din industria de vechi şi noi evoluţii în resurse energetice, cererea de ingineri mecanici va continua.Absolvenţii noştri cu profil curriculum puternic în proiectarea, dezvoltarea tehnologiei şi a inovării vor beneficia de oportunităţi excelente de locuri de muncă în sectorul public şi privat, în fabrici şi alte locuri de muncă, într-o zonă mare, variind de la instituţii şi organizaţii implicate în cercetarea de bază şi aplicată pe mare, subiecţi tech pentru industria.
 

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date