Read the Official Description

BSC în Logistică și Supply Chain Management

Companiile au nevoie de logistică și managementul lanțului de aprovizionare pentru a răspunde provocărilor de pe piața globală. Din ce în ce vin în prim plan sunt controlarea proceselor dinamice pe plan intern, între, cât și în afara companiile, la nivel regional, național, cât și internațional. Acest proces este condus prin avansarea individualitate, creșterea diversității produs cu Comanda mici, precum și poziționarea numeroase servicii suplimentare de natură logistică înconjoară aceste produse. Datorită acestui nou proces de management logistic, ingineri industriale cu o specializare în Logistică și Managementul schimbării de aprovizionare trebuie să aibă bune de muncă, promovare și oportunități de dezvoltare în sectorul de transport și logistică, precum și în companiile de producție. Cu o diplomă Bachelor of Science de la Universitatea de Stiinte Aplicate BBW, veți câștiga noi perspective pentru exigente poziții în societate middle management în termen de șase semestre (zi) sau opt semestre (part-time).

Conceptul curs a fost dezvoltat și evaluată în colaborare cu Verband Verkehr und Logistik Berlin und Brandenburg eV


Structură

Durata curs cu normă întreagă:
3 ani, adică 6 semestre sau 1800 de ore
Pentru cursuri de zi aprox. 6 săptămâni de vacanță pe an sunt încorporate.
Ore curs: 8:30 - 05:30

Part time / curs extra-profesională:
4 ani, respectiv 8 semestre sau 1800 de ore
Programul part-time, pentru studenții de asemenea, utilizate în prezent / în formarea profesională, are loc două seri pe săptămână 6:00 - 9:15 și pe două sâmbăta pe lună 8:30 - 15:45.

Curs de a începe:
Cursul de full-time începe o aprilie și 1 octombrie în fiecare an, în timp ce programul part-time începe una martie și 1 septembrie.

În primul an al programului, studiile de bază oferi o bază fundamentală de calificare, precum și principiile de bază ale economiei, drept, și engleza de afaceri. Aici accentul este pus pe orientarea, teoria cunoașterii, și de dezvoltare personală, pentru ca sunt realizate rapid metode de orientare și de studiu optim.

Studii speciale cuprind un accent special asupra industriei. Spre deosebire de alte cursuri disponibile până în prezent, conținutul acestui curs se concentrează mai mult pe domeniul profesional și orientarea asupra industriei. Cursul de specialitate este completat de subproiecte, munca de proiect legate de industria în companii și se încheie cu o teză semestru.

Studii Aplicate bazate pe proiecte la curent de internaționalizare în creștere. Prelegerile sunt parțial deținute în limba engleză și fiecare se încheie cu studii de caz. Curriculum-ul pe bază de cerere este completat cu teme actuale de gestionare, cu privire la afaceri internaționale și de management, precum și probleme etice. Toate examenele sunt în acompaniament de curs și evaluate în conformitate cu ECTS (Sistemul European de Credite Transferabile). Programul de licență este încheiat cu o teză de licență legate de afaceri, care ar trebui să urmeze în mod ideal pe activitatea de consultanta pregătit în cursul specializat.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
16,920 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date