BSc în MATH @ PARIS & OSLO

&nbsp

Departamentul de Matematică (bachelor 's grade), la UPMC oferă un parteneriat cu Universitatea din Oslo, al cărui obiectiv este de a sprijini mobilitatea studenţilor internaţional. Cursuri specifice sunt oferite şi conectate în jurul valorii de oferte comune şi specifice în fiecare din cele două universităţi.

&nbsp

Organizarea acestui domeniu este la fel de flexibil ca este posibil, ţinând seama de aspectele specifice ale predării matematicii, logicii interne de care se stabileşte într-o mare măsură, ordinea în care noţiuni trebuie să fie prezentate.

Se face pentru programele variate de studiu şi posibilitatea de a reorienta directia târziu în curs şi oferă o bază foarte solidă de fundamentele teoretice, care va fi vital în viitor.Elevii care au absolvit prevăd în viaţa activă va fi capabil să găsească în acest program de predare, care este adaptat la planurile lor de special prin alegerea unui set de unităţi de predare, care este mai puţin teoretică, dar acoperă un spectru de cunoaştere, care este mai largă sau orientată spre aplicaţii.

&nbsp

&nbsp

Oportunităţi

Alte studii


- Master sau de scoala de inginerie.

- Pregătirea pentru un examen competitiv de recrutare într-o funcţie publică: CAPES în matematică, în special de intrare, dar, de asemenea, în IUFM, în scopul de a deveni un profesor de şcoală sau examen administrativ competitiv.

Integrare profesională

- Sectoarele bancare, de asigurări sau în industrie.

&nbsp


Bine direcţionată publice

Elevii care au un S BAC şi după obţinerea a 60 ECTS de o licenţă de primul an (L1), cu matematica ca subiectul principal. De exemplu, L1-MIME program (matematica, informatica, mecanica, electronica) a ciclului de integrare la UPMC. Elevii care au făcut unul sau doi ani de clase pregătitoare pentru Grandes écoles poate introduce la nivel L2 sau L3 după aplicarea lor a fost examinat. Studenţii care doresc să schimbe direcţia de studiile lor, după ce a eşuat în PCEM şi după aplicarea lor a fost examinat. 

Vezi 13 mai multe cursuri de la Université Pierre et Marie Curie (UPMC) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date