BSc în mediu şi energie

Viitorul societăţii industriale constă în utilizarea durabilă a resurselor sale.

&nbsp

6,9 miliarde de oameni trăiesc astăzi pe pământ, până în 2050 ar putea fi de 10 miliarde de euro. Rezultând astfel necesitatea de resurse şi de conştientizarea faptului că acestea sunt unlasting ne arată că ei, de asemenea, sunt supuse unor principii elementare ecologice. Acestea fiind spuse, necesitatea ca guvernele, economie şi gospodării, pentru a regândi devine evident. În susţinerea, organul legislativ apare cu noi scheme, cum ar fi legea pentru energiile regenerabile.

&nbsp

În acest domeniu extrem de dinamic, există o cerere de experţi cu o largă bază de cunoştinţe, care înţelege fapte ştiinţifice complexe şi juridice de mediu şi energie, şi în acelaşi timp, sunt capabili de a integra cerinţele clienţilor din economie şi industrie.Scopul de instruire în curs de gradul "Mediu şi Energie", este de achiziţii publice în practică a cunoştinţelor necesare pentru o judecată bine întemeiată din punct de vedere ecologic posibil şi ceea ce este ecologic şi social necesar.

&nbsp

În scopul de a face dreptate la obiectivul de învăţământ, curs este atotcuprinzătoare. În primele trei semestre, accentul se pune pe achiziţionarea de conţinut de ştiinţe naturale şi inginerie, completate de prezentări de informaţii de bază a ştiinţei economice şi IT. În trimestrul al patrulea şi al cincilea, este o alegere de două subiecte majore: stiinta ştiinţifică / tehnică şi economică / de administrare. Paralel cu concentrându-se asupra acestor cursuri, în colaborare cu gradul de cursuri de psihologie şi studenţii de administrare a afacerilor sunt învăţaţi să efectueze un proiect de cercetare pe cont propriu.În semestrul al şaselea, un stagiu sau semestru în străinătate vor fi finalizate, gradul de curs va fi terminat cu un curs de compact, teza de licenţă şi un colocviu, în semestrul al şaptelea.

Vezi 12 mai multe cursuri de la Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date