BSc în Mobilitate şi logistică

&nbsp

Logistica este una dintre cele mai importante sectoare industriale din Germania şi este în continuă creştere. Schimbările sociale şi salturi tehnologice determină şi pentru a permite abordări inovatoare. Aceste modificări sunt din ce în ce cuceresc toate segmentele de piaţă şi de subiecte. Vanzari, transport şi de trafic, de îngrijire a sănătăţii - procesele care au loc acolo sunt controlate şi organizate de oameni pentru oameni.

&nbsp

Procesul de analiză şi optimizare a procesului de la sisteme foarte complexe, folosind cele mai moderne tehnologii (de exemplu, RFID) sunt domeniile de bază ale logisticii. Alegerea furnizorului, controlul inventarului, planificarea producţiei, planificarea transporturilor, de asemenea, alegerea de software sau de alegerea amplasamentului sunt sarcini tipice. În ramura de logistică, de angajati cu o cunoaştere bine fondată de experţi care pot estima tendinţele tehnologice şi de pieţe noi sunt în cerere.Proiect orientat spre locul de muncă, de asemenea, în contextul internaţional, şi dezvoltarea de prezentare, abilităţi de comunicare şi sociale oferă o contribuţie suplimentară la cursul de gradul.

&nbsp

Absolvenţii de lucru ca manageri de proiect sau de logistică, consultanţi, analişti sau de cumpărători, sau ca asistenţi în marketing şi logistică.

Vezi 12 mai multe cursuri de la Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date