BSC în pple (politică, psihologie, drept și economie)

University of Amsterdam

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în pple (politică, psihologie, drept și economie)

University of Amsterdam

Studiind pple de la Universitatea din Amsterdam

Esti interesat de subiecte socio-economice și intrigat de probleme complexe? Iti place sa fi contestată, și de a face să vă simțiți ca acasă într-un mediu internațional? Dacă aveți în vedere inscrierea pentru o licență de la Științe Politice, Psihologie, Drept sau Economie, atunci programul pple poate fi calea ta la realizarea academice.

Pentru a înțelege pe deplin problemele ridicate în aceste vremuri fast-paced, un răspuns secolului 21 pot fi găsite în combinație de patru discipline socio-economice clasice: Politica, Psihologie, Drept și Economie (pple). Schimbările sociale și economice rapide și complexitatea tot mai mare a societății de astăzi necesită cadre universitare și profesioniști care pot integra diferite domenii ale cunoașterii în noi soluții. Bachelor of Science (BSc), în pple la UVA vă oferă instrumentele necesare pentru a răspunde acestor provocări.

Avantajele programului de studii pple:

  • O parte dintr-o combinație fel de discipline: acest program UVA este unic în Țările de Jos
  • Un număr limitat de studenți foarte motivați și talentați
  • O scară mică și program de studiu intensiv
  • O comunitate de învățare, cu un grup internațional dinamic de tineri interesați în rezolvarea problemelor sociale
  • Un program de dezvoltare a talentelor inclusive
  • Sprijin și sfaturi de la un tutore personal
  • O locație distinctă, convenabil situat în inima orașului Amsterdam

politică

Exercitarea puterii are un impact dramatic asupra problemelor care se face la agenda publică. O abordare interdisciplinară a științei politice va ajuta să înțelegeți procesele de putere și modul în care schimbările vine despre.

psihologie

Factorul uman este o variabilă critică în aproape toate problemele complexe cu care ne confruntăm astăzi. Psihologie, ca studiul comportamentului uman, vă va oferi perspective necesare pentru a se descurca rolul pe noi, ca oameni joacă în subiecte, cum ar fi inegalitățile sociale sau comportamentul consumatorilor.

lege

Ca un cadru de ghidare pentru societățile moderne, drept și justiția nu pot fi ignorate atunci când abordarea problemelor sociale complexe. Cursuri interdisciplinare de drept vor ajuta să interpreta problemelor prin prisma sistemului juridic.

economie

Banii fac lumea să se învârtă, și este de multe ori în centrul de multe provocări societăți se confruntă în prezent. Știind cum și de ce resurse sunt distribuite vă va oferi un avantaj în înțelegerea acestor probleme și de a găsi o soluție care funcționează mai multe tipuri diferite de părți interesate.

Perspectivele de carieră

Pregătirea pentru o cariera internationala

Ca un absolventii de pple, va fac parte din noua generație de "gânditori interdisciplinare. Pple vă va oferi o bază solidă pentru disciplinare, precum și programe de masterat interdisciplinar, în cazul în care alegeți să continuați cariera ta academică. Cu toate acestea, după ce a obținut gradul tău, va fi, de asemenea pregătite în mod corespunzător pentru poziții în, de exemplu, a guvernării publice, management privat sau de consultanță.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,060 EUR
Taxele de școlarizare statutare. € 7500 Taxa de școlarizare instituțional pentru programul a doua sau următoarea gradul olandez. € 9150 Taxa instituțional pentru studenții non-SEE.
Locations
Ţările de Jos - Amsterdam, North Holland
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Ţările de Jos - Amsterdam, North Holland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala