BSc în Programul de ieri în Ingineria Mediului

Doriţi să devină un inginer de mediu înţelegerea economie de mediu şi de contabilitate, de management de mediu şi responsabilitatea socială corporativă? În studenţii programului de mediu Gradul de inginerie se va dezvolta o gamă largă de competenţe şi cunoştinţe relevante pentru mediul de afaceri de astăzi. Studenţii au posibilitatea de a câştiga experienţă internaţionale, printr-o perioada de studiu în străinătate, şi, de asemenea, în Mikkeli, prin mai multe lectori invitaţi şi studenţi de la universităţile partenere din străinătate.

&nbsp

Scopul programului este de a antrena studenţi pentru poziţii administrative sau de expertiza din sectorul public sau privat. În viaţa de lucru sarcinile pot include probleme de planificare şi organizarea de mediu ale unei organizaţii, luând în considerare conceptele de responsabilitate economice, sociale şi de mediu.Sarcinile pot include, de asemenea, de supraveghere şi de predare sau sarcini de consultanţă.

Obiectivul Programului de Studii în Ingineria Mediului este de a educa domeniul mediului, care deţin expertiza teoretice şi practice în domeniul tehnologiei de mediu şi de management. Program de gradul oferă studenţilor cu cunoştinţe solide de posibilităţile tehnice pentru protecţia durabilă a mediului de viaţă nostru, şi punct de vedere economic şi ecologic cele mai bune practici pentru o întreprindere.

&nbsp

Programul de gradul oferă elevilor o imagine de ansamblu a aspectelor internaţionale, precum şi o perspectivă naţională, care permite studenţilor să-şi planifice cariera lor în diferite tipuri de medii de lucru. În timpul studiilor lor, elevii pot participa la diferite tipuri de proiecte, care sunt efectuate în cooperare cu viaţa de lucru.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Mikkeli University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
4 anii
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date