BSc în programul internaţional, în Life Science

&nbsp

Acest program oferă studenţilor posibilitatea de a urmări doilea semestru al anului L3 (S6), de la Universitatea din Montreal. Prin asigurarea unui curs pedagogic (în franceză), similar cu cel oferit la UPMC, programul permite studenţilor să experimenteze cu uşurinţă mobilităţii internaţionale, pentru a descoperi noi metode de lucru sau pentru a extinde semestru cu un stagiu de practică în laboratoarele de cercetare, în Canada. De asemenea, programul permite elevilor de a consolida cursul lor pedagogice într-un domeniu de interes personal în ceea ce priveşte a pregăti mai bine stăpânul lor de intrare.

&nbsp

Acest program internaţional este construit de cursuri de gradul Life Science Bachelor 's.

&nbsp

E Obiectiv de gradul acestui licenţă este de a permite elevilor să dobândească cunoştinţe ştiinţifice solide pentru o înţelegere reală a lucrurilor vii.Acest lucru implică, de asemenea, de predare a biologiei şi organizarea generală a regnului animal şi vegetal, precum şi de funcţionare a organismelor, de la nivel molecular la sisteme integrate biologice. Predarea este proiectat pentru a combina conceptele fundamentale de predare şi de instrumente metodologice. Cât de des posibil, probleme de actualitate în domeniul cercetării şi aplicaţiile sale sunt prezentate. Obiectivele includ, de asemenea, să demonstreze că o înţelegere a lumii vii se face printr-o abordare multidisciplinară, oferind studenţilor instrumentele şi conceptele pe care le vor permite să facă evaluări de diagnostic şi de a stabili măsuri corective în toate domeniile de biologie şi în curs de dezvoltare analiză critică a preocupărilor societăţii în ceea ce priveşte biologie (clonarea, OMG-uri, sănătate, mediu).

&nbsp

&nbsp

Competenţă

Competenţe în disciplina

&nbsp

  • să fie capabil de a stabili o strategie experimentală, în răspuns la o problemă biologică
  • ştiu cum să folosească şi să adapteze instrumente analitice şi de date de tratament în diferite domenii ale biologiei
  • să fie capabil de a utiliza instrumentele de biologie de studiu, inclusiv instrumente de bioinformatica şi statistici

&nbsp

Competenţe generale

ştiu cum să:

  • citi şi comenta pe texte ştiinţifice în limba engleză
  • de cercetare şi de a colecta informaţii şi a verifica
  • efectua cercetări bibliografice în legătură cu o temă ştiinţifică
  • defini un studiu ştiinţific şi să le prezinte în scris şi verbal
  • transmite cunoştinţe ştiinţifice
  • funcţiona ca o echipă

&nbsp

Oportunităţi


Alte studii

- Licenţă profesională 's, în special UPMC ' s în sectorul biotehnice: LPC coder, biohygienics, LiQual, siguranţa alimentelor de licenţă şi o diplomă ", s în resurse de apă şi de calitate în mediul înconjurător.

- Intrarea în al treilea an de la examen competitiv sau a cererilor de către şcoli de inginerie, şcoli veterinare, scoli de afaceri, Ecoles normales supérieures (ENS).

- Examene competitive pentru poziţii de Funcţiei Publice (categoriile A şi B).

- Dupa al treilea an validat, continuarea studiilor cu o ştiinţă şi de gradul de tehnologie de master în biologie moleculară şi celulară, fiziologia şi integratoare
biologie, ştiinţe ale universului, mediu, ecologie.

- Examene competitive pentru recrutarea ca scoala primara de profesori, certificate şi profesori care au trecut examenul * agrégation.


Perspectivele de carieră

Acest lucru duce la majore tehnician şi de locuri de muncă tehnice, de management în industria alimentară, de sănătate şi a produselor farmaceutice, protecţia mediului, chimie, cosmetică, parfumuri, ocupaţii biotehnologie (de producţie, ambalare, de testare, de calitate, de marketing). Aceasta poate duce la predare, de locuri de muncă ca tehnicieni sau ingineri de poliţie, şi ocupaţii în prognoză de tehnologie şi informaţii ştiinţifice şi tehnice.

Vezi 13 mai multe cursuri de la Université Pierre et Marie Curie (UPMC) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date