BSC în Psihologie

University of Nicosia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în Psihologie

University of Nicosia

 • Durata (ani): 4
 • Calificării primite: Bachelor of Science în Psihologie
 • Nivel de calificare: licenta (1 ciclu)
 • Limba de predare: engleză și greacă
 • Mod de studiu: Full-time sau Part-time
 • ECTS minime Credite: 240

Profilul programului

Scopuri

Principalele obiective educaționale ale programului sunt următoarele:

 1. Programul de Psihologie este dedicat orientarea elevilor în diferite sub-specialitati in psihologie.
 2. Programul de oferă o educație de bază în specialitățile Psihologie și în teorii majore și tehnici în psihologie, și, ca atare oferă o primă abordare a abilităților psihologi "și de cercetare în psihologie.
 3. Elevii cuprinde teorii generale, dovezile empirice și aplicarea cunoștințelor în domenii aplicate ale psihologiei, cu un sentiment de scop, care ajută la îmbunătățirea condiției umane în diferite setări.

Obiective

 1. Demonstra familiarizarea cu concepte majore, perspective teoretice, concluziile empirice și tendințe istorice, metode in psihologie.
 2. Înțeles și de aplicat metode de cercetare de bază, inclusiv metode experimentale, metode cantitative și calitative, design de cercetare, analiza și interpretarea datelor.
 3. Respect și de a folosi gândirea critică și creativă, anchetă sceptic și abordarea științifică.
 4. Înțelegerea și aplicarea principiilor psihologice la problemele personale, sociale și organizaționale.
 5. Se cântărește dovezi, tolera ambiguitatea, acționează etic și de a reflecta alte valori care stau la baza psihologiei.
 6. Demonstrați competența de informare și abilitatea de a utiliza computere și alte tehnologii în multe scopuri
 7. Dezvoltarea abilităților de comunicare pentru comunicarea eficientă a cunoștințelor științifice.
 8. Recunoașteți, înțelegeți și respectați complexitatea diversității socio-culturale și internaționale.
 9. Arată introspecție în procesele de propria și comportamentul altora și mentale și de a aplica strategii eficiente de auto-gestionare și de auto-îmbunătățire.
 10. Emerge de la major cu idei realiste despre cum să folosești cunoștințele psihologice, aptitudinile și valorile în diferite ocupații și în școala absolventă sau profesională.

Perspectivele de carieră

La finalizarea cu succes a programului, absolvenții vor fi pe deplin pregătiți și echipați pentru diverse poziții în care pot aplica psihologia întrebărilor de zi cu zi, pentru a spori bunăstarea persoanelor, grupurilor și sistemelor. În plus, ele pot fi implicați în alte domenii, cum ar fi servicii de cercetare, servicii sociale, comportamentul consumatorilor, precum și zonele asociate cu creștere diversitatea culturală și etnică.

Absolvenții noștri pot lucra îndeaproape cu profesioniști din alte domenii, în echipe multidisciplinare, de exemplu, profesori, medici, manageri, avocați și așa mai departe. În toate aceste domenii, ele pot adăuga o perspectivă distinctă, care se completează cu cea a celeilalte.

Posibilitățile de angajare potențiale includ: stabilirea clinică, educația, industria, comunitatea, economia etc.

Accesul la studii ulterioare

Absolvenții programului pot fi acceptate în grade al doilea ciclu (Master).

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă. Evaluarea continuă poate include, printre altele, termenele pe termen mediu, proiectele și participarea în clasă.

Scrisurile scrise sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA).

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS, precum și toate cerințele programului.

Este necesară o medie minimă de punctaj cumulat (CPA) de 2,0. Astfel, deși un "D-" este un grad PASS, pentru a obține un CPA de 2,0 este necesar un grad mediu de "C".

Învățare Rezultate

Până la sfârșitul programului, absolvenții vor putea:

 1. Descrieți și aplicați concepte psihologice, limbi și teorii, explicând perspective majore și demonstrând înțelegerea lățimii și adâncimii acesteia.
 2. DiferenŃierea metodelor de cercetare, evaluarea aptitudinii rezultatelor cercetărilor, proiectarea și efectuarea de studii de bază și generalizarea concluziilor cercetării în mod corespunzător.
 3. Rezultatele recomandate includ utilizarea și angajarea în gândirea critică, folosind raționamentul în argumente și persuasiune, și abordarea problemelor cu rafinament.
 4. Identificați aplicațiile majore ale psihologiei, articulând modul în care acestea pot fi utilizate pentru înțelegerea socială și politica publică și recunoscând complexitatea etică a aplicării psihologiei.
 5. Înțelegerea nevoii de comportament etic, toleranța ambiguității, demonstrarea scepticismului și a curiozității intelectuale, acordarea de dovezi științifice, responsabilitatea civică și respectarea diversității umane.
 6. Demonstra utilizarea competentă, etic și responsabil de informații în activitatea academică, aplicarea software în rapoarte de cercetare, și mastering aceste elementele de bază de calculator ar fi navigarea pe Internet și generarea de calcul tabelar.
 7. Afișați sensibilitatea și respectul față de diversitate, fiind capabili să analizați și să explicați rolul factorilor culturali, rasiali, etnici și economici și ai privilegiului și discriminării în comportamentul oamenilor.
 8. Se aplică psihologie la dezvoltarea personală și profesională, să se auto-reglementa și pentru a afișa integritatea personală.
 9. Aplica principiile de psihologie la cariera de luare a deciziilor, cu scopul de carieră fezabile, identificarea cale realistă absolvent-educație, luând măsuri practice de carieră și valorizarea învățării pe tot parcursul vieții și dezvoltarea profesională continuă.
 10. Programul Psihologie se concentrează în principal pe pregătirea absolvenților săi pentru înscrierea în programele postuniversitare care doresc să obțină calificări de cicluri 2 și 3 de specialitate.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Greacă
University of Nicosia

Ultima actualizare November 25, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,940 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 9,120 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cipru - Nicosia, Nicosia
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2018
Cipru - Nicosia, Nicosia
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school