Read the Official Description

BSc în Resurse Minerale Inginerie

&nbsp

Resursele naturale sunt omniprezente - de la inginerie civilă la fibre optice.

&nbsp

Resursele minerale sunt baza societăţii industriale moderne. Cererea este în continuă creştere. Exploatarea resurselor minerale, precum şi prelucrarea lor şi tratarea ulterioară a materialelor de constructii, materiale metalice, materiale refractare, ceramica si sticla, de exemplu, sunt provocări interesante. Proiectele de construcţii subterane pentru o îmbunătăţire a infrastructurii (de trafic, energie, aprovizionarea şi eliminarea ...), în special în zonele urbane aglomerate, sunt, de asemenea, de mare importanţă.

&nbsp

&nbsp

Programul de licenţă


Programul de licenţă Inginerie Resurse Minerale are o durata de timp prevăzută de 7 semestre şi dă educaţie eficientă în fundamentele ştiinţelor naturale, în primele 4 semestre. Următoarele 3 semestre furniza competenţe în bază de inginerie de prelucrare minerale minerit, materiale de construcţii şi ceramică şi a tunelurilor.

&nbsp

&nbsp

Domenii tipice de activitate


Fundamentale în domeniul ştiinţelor inginereşti, administrarea afacerilor şi economie, precum şi părţi ale jurisprudenţei deschide un câmp larg de activităţi pentru a absolvenţilor.Ei lucrează ca ingineri executive minerale pentru companiile din industria de construcţii, de producţie, autorităţile de supraveghere, furnizori, ingineri de consultanta, servicii publice, în cercetare şi dezvoltare, marketing şi de control, sau ca independenţi ingineri.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Montanuniversitaet Leoben »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
7 semestre
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date