BSc în Resurse Minerale Inginerie

&nbsp

Resursele naturale sunt omniprezente - de la inginerie civilă la fibre optice.

&nbsp

Resursele minerale sunt baza societăţii industriale moderne. Cererea este în continuă creştere. Exploatarea resurselor minerale, precum şi prelucrarea lor şi tratarea ulterioară a materialelor de constructii, materiale metalice, materiale refractare, ceramica si sticla, de exemplu, sunt provocări interesante. Proiectele de construcţii subterane pentru o îmbunătăţire a infrastructurii (de trafic, energie, aprovizionarea şi eliminarea ...), în special în zonele urbane aglomerate, sunt, de asemenea, de mare importanţă.

&nbsp

&nbsp

Programul de licenţă


Programul de licenţă Inginerie Resurse Minerale are o durata de timp prevăzută de 7 semestre şi dă educaţie eficientă în fundamentele ştiinţelor naturale, în primele 4 semestre. Următoarele 3 semestre furniza competenţe în bază de inginerie de prelucrare minerale minerit, materiale de construcţii şi ceramică şi a tunelurilor.

&nbsp

&nbsp

Domenii tipice de activitate


Fundamentale în domeniul ştiinţelor inginereşti, administrarea afacerilor şi economie, precum şi părţi ale jurisprudenţei deschide un câmp larg de activităţi pentru a absolvenţilor.Ei lucrează ca ingineri executive minerale pentru companiile din industria de construcţii, de producţie, autorităţile de supraveghere, furnizori, ingineri de consultanta, servicii publice, în cercetare şi dezvoltare, marketing şi de control, sau ca independenţi ingineri.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Montanuniversitaet Leoben »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
7 semestre
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date