BSc în Ingineria Sistemelor Informatice

&nbsp

Sistemelor de informare este o disciplină academică şi profesională, care se ocupă cu aspectele de colectare, utilizarea, stocarea, distribuirea, procesare şi management de informaţii, şi de a ţine evidenţa tehnologiilor informaţionale actuale. Este o punte de legătură între management şi informatică. Ingineria sistemelor informatice este o profesie care acoperă toate subiectele legate de analiza, proiectarea şi dezvoltarea sistemelor de informare.

&nbsp

Tehnologiilor informaţionale şi de comunicare sunt în schimbare şi în curs de dezvoltare rapid de azi. Pe de altă parte, raportul de utilizare a tehnologiilor informaţionale şi de comunicare creşte. În acest scop, competenţele de absolvenţi care se aşteaptă de către sectorul de IT sunt, de asemenea, în schimbare şi un curriculum standard de computer este departe de aşteptările satisfacerea unor astfel de.Departamentul nostru se aplică un curriculum contemporan şi de pionier, care îşi propune să educe de resurse umane care îndeplinesc cerinţele de schimbare şi dezvoltarea de tehnologii informaţionale. Cursuri legate de tehnologiile actuale de a evidenţia avantajele de departamentul nostru.

&nbsp

Viziunea de Departamentul de Inginerie Sisteme Informatice de Atilim Universitatea este de a deveni un departament distins, care educă ingineri calificaţi informaţiile despre sistem şi contribuie la cercetările academice în domeniul sistemelor de informare. Misiunea noastra este de a educa ingineri, care sunt capabili să dezvolte sistemele de informare care utilizează tehnologii informaţionale, precum şi tehnologii de informare directă, ştiinţific, în scopul de a răspunde nevoilor societăţii în cadrul standardelor mondiale.

&nbsp

Departamentul îşi propune să educe sisteme de informare de ingineri care

  • să aibă cunoştinţe teoretice solide şi practice pentru a proiecta, a dezvolta şi de a gestiona sisteme informatice,
  • au fundal destul de matematica, fizica, calculatoare şi metode de inginerie necesare pentru sistemele de informare,
  • începe şi de a gestiona proiecte de sisteme de informare pentru necesităţile organizaţiilor,
  • au capacitatea efectivă de comunicare orală şi scrisă pe tehnologiile informaţionale în timpul dezvoltării sistemului şi fazele de operare,
  • poate lucra în echipe multi-disciplinare, cu capacitatea de comunicare de mare,
  • este conştient de responsabilităţile profesionale şi etice şi să se angajeze în viaţa de-a lungul vieţii.

Vezi 12 mai multe cursuri de la Atilim University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
8 semestre
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date