Licenţiat în Inginerie Software şi Management

Prin proiectarea inteligent si eficient solutii IT putem influenţa viitorul de vieţile oamenilor ". Oamenii care - cu ajutorul de Tehnologie şi Management - crearea de produse inovatoare, sunt căutate în întreaga lume.

Inginerie Software-ul este despre metode pentru dezvoltarea de aplicatii informatice, solicitând întrebările potrivite pentru client, traducerea răspunsuri clientului în proiecte de proiectare şi de management, a organizaţiilor şi a angajaţilor în acest lucru. Acest lucru presupune că aveţi bune abilităţi tehnice, capacitatea de a analiza o problemă, pe care le pot evalua timp şi de cost pentru un proiect de dezvoltare mai mare şi că poate comunica şi interacţiona cu clienţii şi alţi parteneri într-un mare proiect de dezvoltare software.

Software Engineering şi program de management este un program internaţional, care este deschis studenţilor din întreaga lume. Facultatea are un profil internaţional şi toate cursurile sunt predate în limba engleză. Astăzi, avem studenţi din SUA, India, Bulgaria, China, Canada, Franţa, Grecia, Islanda, Noua Zeelandă, Letonia şi multe alte ţări. Acest lucru oferă un mediu unic, în care învaţă să lucreze în grupuri mixte cultural - la fel cum s-ar putea face în cariera ta viitoare ca inginer de software profesional.

Un element cheie al curriculum-ului este accent pe învăţarea bazată pe proiecte şi pe bază de probleme. Fiecare studenţi pe termen lung izbucni în grupuri pentru a lucra la un proiect care dezvoltă sau se aplică-l la o problemă semnificativă sociale sau organizaţionale.Această abordare vă permite să lucreze la proiecte mari, care vă oferă posibilitatea de a crea un realist, orientat spre echipa de mediul de lucru în care se afla roluri diferite, cum ar fi manager de proiect, arhitect software, manager de calitate si dezvoltator de sistem.

&nbsp


Fiecare termen are o anumită temă, care influenţează atât de cursuri şi proiecte pe termen lung. În prezent, temele sunt:

  • Termen 1: Programare
  • Termen 2: Sisteme de dezvoltare şi schimbare organizaţională
  • 3 Termen: arhitectura software pentru dezvoltarea de software distribuit
  • Termen 4: Sisteme informatice industriale şi Embedded
  • Termen de 5: Schimbarea proceselor software
  • Termen de 6: Software Engineering tezei de licenţă
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019