BSC în afaceri

University of Bradford

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în afaceri

University of Bradford

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră managerială în orice sector, atât în ​​Marea Britanie, cât și pe plan internațional.

Veți construi o bază largă de cunoștințe despre toate aspectele afacerii și managementului, asigurându-vă că ați absolvit un profesionist bine rotunjit, cu o conștientizare comercială excelentă.

Programul acoperă conceptele principale de afaceri în primul an de studiu, incluzând:

 • contabilitate
 • marketing
 • economie de afaceri
 • operațiunile și gestionarea sistemelor informatice

Apoi, puteți personaliza studiile în zonele de interes sau în aspirațiile de carieră emergente, printr-o gamă largă de module de specialitate.

Un an de plasament de tip sandwich, realizat în al treilea an al programului, vă permite să vă dezvoltați abilitățile și încrederea profesională - și vă ajută să vă angajați la absolvire.

Există un accent puternic pe predare, care este informată de cele mai recente cercetări și cele mai bune practici comerciale, precum și un accent pe ocuparea forței de muncă, dezvoltarea durabilă și responsabilitatea corporativă globală.

Acreditare profesională

Suntem mândri că suntem într-un grup de elită de școli de afaceri pentru a organiza acreditările triple ale Equis, AMBA și AACSB, denumite adesea "Triple Crown".

Un număr de organisme profesionale de contabilitate acordă scutiri pentru examinările efectuate în diferite stadii ale calificării profesionale, inclusiv ICAEW, ACCA, AIA și CIMA și CPA Australia. În funcție de modulele contabile specifice luate, acest program poate oferi studenților dreptul de a beneficia de scutiri.

Asociația contabililor autorizați autorizați (ACCA) acreditează acest program. Aceasta înseamnă că, completând cu succes diploma, sunteți eligibil pentru scutiri de la unele examene la nivel de bază ACCA.

Anul Sandwich

Acest program de 4 ani vă oferă posibilitatea de a ocupa un an de plasament care lucrează în afaceri în al treilea an.

Plasamentele sunt locuri de muncă reale, plătite într-o mare varietate de organizații din sectoarele private, publice și non-profit și vă oferă o oportunitate neprețuită de a experimenta în primul rând modul în care conceptele de afaceri și management sunt aplicate în practică și pentru a vă oferi direct expunerea la problemele reale la locul de muncă. Se poate face și în străinătate.

Anul de plasament reprezintă o parte vitală a învățării dvs. și vă va aduce în mod semnificativ aptitudinile de dezvoltare personală, de încredere în sine, de planificare, de comunicare și de cunoștințe de afaceri. Dovezile sugerează că studenții care participă la plasamentele de lucru ating grade de grad mai mare și îmbunătățesc perspectivele de angajare a absolvenților. Veți fi responsabil în găsirea unei oportunități de plasare; veți fi pe deplin sprijinit de echipa dedicată de plasare a forței de muncă, care va face publicitate cu privire la potențialele stagii de lucru, vă va ajuta cu aplicații, scris CV, tehnici de interviu și în pregătirea pentru timpul acordat

Într-o piață competitivă de absolvenți, experiența valoroasă și abilitățile de angajare dobândite în urma unui an de plasare a unui loc de muncă vă vor diferenția de mii de alți absolvenți care caută un loc de muncă.

Aflăm că studenții se întorc din anul de plasament, cu încrederea lor și abilitățile personale îmbunătățite și gata să pună în aplicare planul lor concentrat pentru viitor.

Școala de Management are o rețea excelentă de organizații care oferă destinații de plasare, printre care:

 • IBM
 • Vauxhall
 • NHS
 • GE Money
 • Arris (fostă APCE)
 • Întreprindere Rent a Car
 • Cummins
 • Peugeot

Împreună asigurăm că plasarea dvs. este o provocare adecvată și că puteți avea un impact real și pozitiv asupra afacerii.

Învățare și evaluare

Pentru toate modulele predate, învățarea dvs. va fi direcționată, susținută și consolidată printr-o combinație de cursuri, tutoriale, seminarii de grupuri mici, activități de învățare virtuală și studii private ghidate.

Școala de Management se angajează să demonstreze relevanța materialelor predate problemelor reale de afaceri și vă puteți aștepta să vedeți prelegeri despre industria clienților și utilizarea problemelor de afaceri reale sponsorizate de industrie în scopul evaluării.

În general, pentru fiecare modul, veți participa la o prelegere și un tutorial în fiecare săptămână, timp în care veți fi în contact direct cu cadrele didactice.

Învățarea dvs. va fi completată de studii private și de grup (după caz), urmând conducerea personalului didactic al modulului. Toată predarea va fi susținută de informații și activități oferite prin mediul virtual de învățare al Universității.

În plus, școala oferă un serviciu de învățare eficientă, care ajută la dezvoltarea abilităților de studiu atât în ​​sesiuni de grup, cât și prin coaching individual. Metodele de evaluare variază în funcție de rezultatele învățării anumitor module și stadiul de studiu.

Prin urmare, un amestec de examinări de carte închise și deschise, eseuri, portofolii, evaluări asistate de calculator, activități de grup și prezentări și alte metode vor forma evaluările dvs.

Pe tot parcursul programului, învățarea dvs. va fi susținută folosind diferite metode de evaluare formativă și feedback. Acest lucru vă ajută să progresați studiile și să vă susțineți dezvoltarea continuă.

Perspectivele de carieră

Persoanele care pot combina o înțelegere clară a principalelor funcții de afaceri și de conducere, precum și bune abilități de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor sunt solicitate în întreaga economie. Specialiștii noștri de specialitate vă vor dota cu aceste abilități transferabile importante pentru a vă ajuta să vă distingeți pe piața competitivă a locurilor de muncă. Absolvenții programului au asigurat cu succes oportunități de angajare cu angajatori importanți din întreaga gamă de sectoare private, publice, non-profit și mici și mijlocii.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare August 18, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- Acasă: 950 de lire sterline (anul sandwich: 925 de lire sterline) Internațional: 14.950 lire sterline (anul sandwich: 1.500 lire sterline).
Information
Deadline
Ian. 31, 2019
Locations
Regatul Unit - Bradford, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2019
Data terminării Mai 28, 2021
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Bradford, England
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2019
Data terminării Mai 28, 2021