Read the Official Description

Economie fiscală

Esti curios de modul in care taxele afecteaza gospodariile si afacerile? V-ați întrebat vreodată cum guvernul poate reglementa prețurile petrolului sau consumul de alcool prin impozitare? Vă interesează perspectivele de impozitare atât din economie, cât și din lege? Economia fiscală acoperă toate aceste lucruri. În acest program, veți utiliza economie, contabilitate, management și drept pentru a analiza efectele impozitelor asupra economiilor naționale și internaționale. Lucrând în grupuri mici, veți examina problemele actuale și reale și găsiți soluții practice. Programul vă va oferi toate pregătirea de care aveți nevoie pentru a urma o diplomă de master în economie financiară și domeniile conexe. Dar, de asemenea, puteți să vă lansați cariera și să vă marcați forța de muncă. Independența dvs., încrederea și abilitățile de gândire critică vor constitui un avantaj important în cariera de consilier fiscal, consultant fiscal sau inspector fiscal. Și cu lipsa continuă a economiștilor fiscali, perspectivele carierei tale vor fi excelente.

Fapte rapide

 • combină perspectivele economiei, afacerilor și legislației privind impozitarea
 • să examineze problemele actuale și reale
 • 3 ani, licență cu normă întreagă, parțial predată în limba engleză și parțial în limba olandeză
 • fără numere fixus, începe în septembrie
 • săptămânal: cursuri de 15 ore, studiu independent de 25 de ore
 • veți obține un grad BSc în economie fiscală
 • Ghid de studiu obligatoriu (cel puțin 47 din 60 de credite ECTS în anul 1)

De ce acest program?

Fiscal Economics are un curriculum extrem de interdisciplinar, bazat pe economie generală și de afaceri, precum și pe drept fiscal și privat. De-a lungul celor trei ani de program, veți lua cursuri pe teme variate de la piețele de contabilitate și financiare până la economia publică și impozitarea corporațiilor. În mod esențial, programul pune un accent puternic pe formarea competențelor paralele, cum ar fi metodele cantitative și abilitățile de prezentare. Mai mult, veți beneficia de o gamă fascinantă de electives: puteți încerca să vă ocupați de sectorul bancar, de construirea modelului economic, de simulare pe calculator și multe altele.

Ce veți face de fapt

 • utilizarea economiei, contabilității, managementului și dreptului pentru a analiza efectele impozitelor asupra gospodăriilor, întreprinderilor și economiilor
 • lucrați în grupuri mici pentru a examina problemele actuale și reale și a găsi soluții practice
 • dezvoltă calități personale precum independența, încrederea și gândirea critică
 • beneficiați de această rampă practică în forța de muncă economică
 • ca membru al FIRST, asociația de studiu Fiscal Economics, se bucură de vizite opționale la companii cheie din țară și străinătate, precum și oportunități de experiență profesională

Grupuri mici = avantaje mari

Învățarea bazată pe probleme (PBL) este o metodă inovatoare, centrat pe elev, folosită pe scară largă la Universitatea Maastricht. Veți lucra în grupuri mici de formare de cel mult 15 studenți și veți căuta în mod coerent soluții practice la problemele din lumea reală. Învățătorii acționează ca facilitatori, oferindu-i ajutor în măsura în care este necesar. Acest lucru vă permite să vă construiți independența și să dezvoltați abilități practice și de cercetare
necesare la locul de muncă. Spre deosebire de prelegerile, PBL este dinamic, necesitând participarea activă a elevilor.

Sala de clasă internațională

Universitatea din Maastricht se concentrează pe dezvoltarea clasei sale internaționale, un loc în care diferențele noastre devin punctele noastre forte. Începând cu ziua 1, veți fi provocați cu puncte de vedere și experiențe diferite în timp ce interacționați cu personalul și studenții din întreaga Europă și din lume. Preconcepțiile dvs. și viziunea asupra lumii vor fi îmbunătățite de această interacțiune, apropiindu-vă de obiectivul programului de a preda elevilor nu numai fapte și concepte, ci și accesibilitate și înțelegere internațională. SBE este una dintre cele mai multe facultăți internaționale de la Universitatea Maastricht, cu peste 60% din studenți și 55% din cadrele didactice din străinătate, reprezentând aproximativ 60 de naționalități diferite.

stagii

Este întotdeauna o idee bună să obțineți experiență în lumea reală înainte de absolvire. De asemenea, este minunat dacă această experiență contează pentru finalizarea studiilor. Studenții din anul III sunt capabili să facă un stagiu ca parte a studiilor. SBE menține o bază de date cu oportunități de stagiu pentru diferite domenii de studiu, iar Biroul de Stagii SBE este disponibil pentru îndrumare și consiliere, deoarece există mai multe opțiuni diferite pentru încorporarea unui stagiu în studiul dumneavoastră.

Programul de onoare al MaRBLe

Prin intermediul programului de învățare bazat pe cercetare de la Maastricht, MaRBLe, pe scurt, oferim studenților talentați din ciclul treilea de licență posibilitatea de a-și desfășura propriul proiect de cercetare. Veți fi ghidați de personalul academic cu experiență care vă va ajuta să vă dezvoltați în continuare gândirea critică și abilitățile de cercetare. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți pentru o carieră în cercetare științifică sau în posturi de cercetare în afaceri.

Taxe de școlarizare

Anul de studiu 2018/19

 • Taxa legală pentru acest program este: 2.060 €
 • Taxa instituțională pentru acest program este: 7 500 EUR
 • Taxa statutară pentru acest program este: Nu se aplică
 • Taxa instituțională part-time pentru acest program este: Nu se aplică
Program taught in:
Olandeză
Last updated April 19, 2018
Acest curs este
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
Full-time
Price
7,500 EUR
Taxa legală pentru acest program este: 2.060 € Taxa instituțională pentru acest program este: 7.500 €
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
End Date
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date